Resultaten voor Moderne Kalligrafie

 
 
Moderne Kalligrafie
bol.com Manuscript Moderne Kalligrafie Set MDP400.
5stuks in verpakking. De moderne kalligrafie set van het merk Manuscript is perfect voor iedereen die kennis wil maken met de moderne kalligrafie. Deze basisset is compleet om je eerste oefenblaadjes en later brieven en kaarten mee te beschrijven. De set bevat.:
Start met de juiste moderne kalligrafie materialen Liesbet Merens Kalligrafie.
27 mei, 2018 Kalligrafie materialen Moderne Kalligrafie. Wil je graag starten met moderne kalligrafie, maar je weet niet precies waar juist te starten? Zelf startte ik ooit met een paar bic pennetjes, die samen in een pakket kwamen met een heel fijne penhouder zie hieronder.
Workshop Moderne kalligrafie Elles Anne.
Tot ik ontdekte dat je met de zogenaamde micron pen, die niet vlekt als je er overheen gaat, heel leuk kan handletteren als linkshandige. Een tijdje terug vroeg een vriendin mij om mee te gaan naar de workshop Moderne kalligrafie van Studio Met Marjet.
Moderne kalligrafie 9789045323503.
Handletteren / Moderne kalligrafie. Dit boek brengt alle methodes en technieken van Kirsten Burke's' kalligrafieworkshops samen op een toegankelijke manier door leuke, makkelijk te volgen projecten. Je vindt er alle tips, trucs en technieken om te kalligraferen met nibs en blanco pagina's' om op te oefenen, inclusief zeven prachtige kaarten om uit het boek te nemen en te bewaren.
Workshop Moderne Kalligrafie voor beginners Buizingen Halle Stad Halle.
Volg een workshop moderne kalligrafie voor beginners en leer met een spitse pen en inkt schrijven. De workshop is inclusief een starterskit met degelijke kalligrafie materialen die je achteraf mee naar huis mag nemen. Liesbet Merens Kalligrafie Floralaan 14, 1501 Buizingen Halle.
Boeken Kalligrafie handlettering.
Creatief werkschrift brushlettering en moderne kalligrafie. Brushlettering oefeningen 2. Handlettering voor kinderen. In dit boek vind je 15 volledig uitgewerkte alfabetten van fantasieletters. Bij elk lettertype krijg je telkens een originele opdracht en een oefenpagina waarop je naar hartenlust kunt tekenen.
Verslag: Masterclass Moderne Kalligrafie door Kijkkalligrafie Liesbet Merens Kalligrafie.
26 december, 2017 Moderne Kalligrafie Workshop. Ik volgde op 28 oktober 2017 een Masterclass Moderne Kalligrafie bij Joyce van Kijkkalligrafie. Tijdens de zomer begon bij mij het idee te rijpen om zelf Workshops Moderne Kalligrafie te gaan geven, ik had toen vooral zelf thuis veel geoefend met pen en inkt.
Workshop: Moderne kalligrafie en Brushkalligrafie door Kathy De Wit Bilzen Wattedoen.be.
Haar werk kan je bekijken op haar Instagram pagina en haar Facebook pagina. In deze workshop duik je samen met Kathy in de Moderne kalligrafie met pen en inkt, leer je op een nieuwe manier schrijven mt druk en verkent daarnaast de hedendaagsere vorm, Brush kalligrafie, kalligraferen met penseelstiften/pennen.
Nieuwe hobby 2: handletteren en moderne kalligrafie.
Het tweede boek focust vooral op moderne kalligrafie en geeft ook veel tips over materiaal. Het laatste boek combineert zowel handwriting als handlettering. Mocht er interesse naar zijn dan kan ik deze boeken nog uitgebreider in een apart artikel behandelen.
Workshop Moderne Kalligrafie Bezoek Westland.
Beginners workshop moderne kalligrafie. Ben jij creatief en wil je iets nieuws leren? Je houdt van mooi schrijven en hebt een zwak voor kalligrafie? Tijdens de workshop moderne kalligrafie leert Jen je alle tips tricks die je nodig hebt voor moderne kalligrafie.
Workshop Moderne Kalligrafie beginners Buizingen Halle Cultuurcentrum t Vondel.
Workshop Moderne Kalligrafie beginners. Wil je graag de basis leren van de Moderne Kalligrafie? Zoek niet verder en we nodigen je graag uit op deze workshop waar je echt aan de slag gaat. Hier zet je je eerste stappen in de wereld van Moderne Kalligrafie zodat je zelf thuis verder aan de slag kunt.
Moderne Kalligrafie Boeken Pennen.
Kalligrafie Pennen van Glas. Moleskine Metal Roller Pen. Rotring Art Pen Calligraphy Vulpen. Classic Italic Nibs. Drawing Mapping Nibs. Kroontjespen Houders/ Nib Pen Holder. Nibs Old School Kalligrafie. Nibs Moderne Kalligrafie. Rond Hand Nibs. Theo Jansen Strandbeest. Zentangle Starterspakket Small.

Contacteer ons