Meer resultaten voor Moderne Kalligrafie

 
 
Moderne Kalligrafie
Stationery Studio Blauw Moderne Kalligrafie.
Moderne Kalligrafie Archieven.
Mijn persoonlijke favoriet is ongetwijfeld de Vintage Sovjet Star door de mooie haarlijnen en lijndikte contrast. Hij is wat log, maar daar hou ik wel van. De Brause Cito Fein is een bekende, maar naar mijn mening minder geschikt voor moderne kalligrafie.
Workshop Moderne Kalligrafie: BASIS 24 Januari 2018 volzet Liesbet Merens Kalligrafie.
Wil je graag de basis leren van de Moderne Kalligrafie? Zoek niet verder en we nodigen je graag uit op deze workshop waar je echt aan de slag gaat. Hier zet je je eerste stappen in de wereld van Moderne Kalligrafie zodat je zelf thuis verder aan de slag kunt.
Studio Rosanne Moderne kalligrafie workshop, webshop en ontwerp.
Op maat gemaakte trouwkaarten, grafisch ontwerp, moderne kalligrafie, workshop, webshop, handlettering. Ontwerp op maat. Grafisch ontwerp en kalligrafie. Workshop / cursus. Wil je zelf ook zo mooi leren schrijven? Maken handgeschreven kaarten, quotes en posters jou ook zo blij? Of wil je gewoon graag iets nieuws leren?
Nieuwe hobby 2: handletteren en moderne kalligrafie.
Het tweede boek focust vooral op moderne kalligrafie en geeft ook veel tips over materiaal. Het laatste boek combineert zowel handwriting als handlettering. Mocht er interesse naar zijn dan kan ik deze boeken nog uitgebreider in een apart artikel behandelen.
MODERNE KALLIGRAFIE WAAH!
MINI WORKSHOP MODERNE KALLIGRAFIE. Onder begeleiding van Birgit PoppyRed Ontwerpstudio leer je tijdens de miniworkshop de techniek van de moderne kalligrafie. De moderne kalligrafiestijl is een romantische, zwierige stijl van schrijven. Het is een speelse vorm die is afgeleid van de copperplate kalligrafie.

Contacteer ons