Zoeken naar moderne kalligrafie workshop

 
 
moderne kalligrafie workshop
Workshops Liesbet Merens Kalligrafie.
Moderne Kalligrafie en Brush Lettering. Leer de moderne variant van de kunst van het schoonschrift. Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie en leer met een spitse pen en inkt schrijven.
Workshop kalligrafie Kalligrafie met de spitse pen. De Vlaamse Rand documentatiecentrum.
Welkom in GC de Kam. Workshop kalligrafie Kalligrafie met de spitse pen. Italic of cursief schrift is een elegant schrift en kan net als Anglaise of Copperplate met een spitse pen geschreven worden. Stap voor stap oefen je het schrijven met de spitse pen en bestudeer je de opbouw van de kleine letters, de hoofdletters en cijfers. Via diverse oefeningen leer je vloeiende letterverbindingen, een optimale spatiƫring en een evenwichtige lay-out maken. Eerst oefenen we de letters tussen twee lijnen. Daarna schrijven we ze op een speelse en moderne manier waarbij ze boven en onder de lijn uitspringen zoals je bij handlettering vaak ziet.
MODERNE KALLIGRAFIE WAAH!
MINI WORKSHOP MODERNE KALLIGRAFIE. Onder begeleiding van Birgit PoppyRed Ontwerpstudio leer je tijdens de miniworkshop de techniek van de moderne kalligrafie. De moderne kalligrafiestijl is een romantische, zwierige stijl van schrijven. Het is een speelse vorm die is afgeleid van de copperplate kalligrafie.
Workshop: Moderne kalligrafie en Brushkalligrafie door Kathy De Wit Bilzen Wattedoen.be.
Haar werk kan je bekijken op haar Instagram pagina en haar Facebook pagina. In deze workshop duik je samen met Kathy in de Moderne kalligrafie met pen en inkt, leer je op een nieuwe manier schrijven mt druk en verkent daarnaast de hedendaagsere vorm, Brush kalligrafie, kalligraferen met penseelstiften/pennen.
Verslag: Masterclass Moderne Kalligrafie door Kijkkalligrafie Liesbet Merens Kalligrafie.
26 december, 2017 Moderne Kalligrafie Workshop. Ik volgde op 28 oktober 2017 een Masterclass Moderne Kalligrafie bij Joyce van Kijkkalligrafie. Tijdens de zomer begon bij mij het idee te rijpen om zelf Workshops Moderne Kalligrafie te gaan geven, ik had toen vooral zelf thuis veel geoefend met pen en inkt.
Handletteren: hoe begin je eraan? BlueTales.
Workshop Moderne Kalligrafie. en wat blijkt, dit Nederlands schoonschrijf talent geeft workshops in Mechelen. Als dat geen teken is! Dus inschrijven en creatief schrijven maar Misschien had ik beter de omschrijving gelezen voor ik eraan begon. Want, tijdens de workshop leer je dus Kalligrafie old skool met een kroonpen ink.
Workshops De Vitrine.
In deze workshop kan je met een spitse pen en inkt leren schrijven. We starten met een paar basisoefeningen en stappen nadien meteen over naar een woord of quote voor op een wenskaart. Je kan in deze korte workshop eens proeven van moderne kalligrafie.
Workshop Moderne Kalligrafie voor beginners Buizingen Halle Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Volg een workshop moderne kalligrafie voor beginners en leer met een spitse pen en inkt schrijven. De workshop is inclusief een starterskit met degelijke kalligrafie materialen die je achteraf mee naar huis mag nemen. Toon kaart Liesbet Merens Kalligrafie Floralaan 14 1501 Buizingen Halle.
about workshop handlettering Zwolle en Oldebroek.
Omdat ik weet hoe belangrijk zelf oefenen is, krijg je daar bij mij ruim de tijd voor. Ik zorg ervoor dat iedereen veel persoonlijke aandacht krijgt en feedback op eigen niveau. Mijn letter CV.: learn lettering Sean Wes. moderne kalligrafie voor gevorderden Kijkkalligrafie.
Workshop Moderne Kalligrafie voor beginners Buizingen Halle UiT in Vlaanderen.
Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie voor beginners en leer met een spitse pen en inkt schrijven. De workshop is inclusief een starterskit met degelijke kalligrafie materialen die je achteraf mee naar huis mag nemen.
Studio Rosanne Moderne kalligrafie workshop, webshop en ontwerp.
Op maat gemaakte trouwkaarten, grafisch ontwerp, moderne kalligrafie, workshop, webshop, handlettering. Ontwerp op maat. Grafisch ontwerp en kalligrafie. Workshop / cursus. Wil je zelf ook zo mooi leren schrijven? Maken handgeschreven kaarten, quotes en posters jou ook zo blij? Of wil je gewoon graag iets nieuws leren?
Workshop Moderne Kalligrafie voor beginners Buizingen Halle Stad Halle.
Volg een workshop moderne kalligrafie voor beginners en leer met een spitse pen en inkt schrijven. De workshop is inclusief een starterskit met degelijke kalligrafie materialen die je achteraf mee naar huis mag nemen. Liesbet Merens Kalligrafie Floralaan 14, 1501 Buizingen Halle.

Contacteer ons