Zoeken naar workshop kalligrafie

 
 
workshop kalligrafie
Workshop: kalligrafie handlettering Centrum Dordrecht. logo-dordrecht. header-visual. skyline-visual.
Workshop: kalligrafie handlettering. vrijdag 28 december 2018, 1430: 1630.: Krullerige en sierlijke letters worden langzaam opgetekend door onze kalligraferende robot! Kom kijken en probeer het zelf. Als een robot het kan, kun jij het vast ook! Leer zwierige, elegante of juiste hele stoere letters te schrijven.
Workshops Liesbet Merens Kalligrafie.
Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie en leer met een spitse pen en inkt schrijven. Of volg een workshop Brushlettering waar je met een stift met een penseelpunt de basis leert.
Workshop Kalligrafie Diksmuide UiT in Vlaanderen.
Met de kalligrafische pen teken je de ingeoefende letters in een illustratieve vorm, waarbij je je eigen naam weergeeft. Al het materiaal zoals pennen, papier en inkt is ter plaatse aanwezig. Deze workshop wordt gebracht door Veronique Vandevoorde. Let op: maximum 25 deelnemers. Enkel deelnemers die ingeschreven zijn, komen in aanmerking. Inschrijven is gratis.
t SCHRIJVERKE.
Over Anniekalligrafe en docente. Annie Lernout werd in 1957 geboren in Brussel en groeide op bij haar West-Vlaamse ouders, die vanuit Kortrijk waren gekomen om er een viswinkel te runnen Je vond haar steeds stilletjes met potlood en papier in een hoekje aan het schrijven. Haar grote passie is kalligrafie.
Workshop Arabische kalligrafie met Mohamed Azaitraoui BRUZZ.
Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on mail Find BRUZZ on whatsapp. De Marokkaanse kalligraaf Mohamed Azaitraoui geeft op 26 april een workshop Arabische kalligrafie in Brussel, en een paar van zijn werken zullen dan ook te bewonderen zijn.
Workshop Kalligrafie Hansbeke Deinze UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus of workshop Meerdere kunstvormen. Wat is Kalligrafie. Kalligrafie is de kunst van het schoonschrift. De nadruk komt hiermee niet enkel te liggen op de taal en inhoud maar op de vorm en het grafische. Het is de kunstvorm waarin het esthetische van schrift wordt uitgewerkt.
Home De Warmste Week.
We zoeken honderden projecten om elkaar te helpen en duizenden mensen zoals jij om ze waar te maken. Want jij bent het verschil Tussen arm en warm Tussen help! En hulp Tussen niet gehoord worden of er net bij horen.
tekstperiment.
De ietwat rare woordspeling is nu net datgene wat Tekstperiment doet: experimenteren met teksten om ze in een mooie compositie op papier te krijgen. Om kalligrafie onder de knie te krijgen, organiseert Tekstperiment tal van cursussen en workshops met diverse docenten.
Vorming CC De Steiger Menen.
Hobby Vorming Voorjaar 2017. In ons vormingsaanbod vindt u zeker en vast een cursus of workshop naar uw gading. U kunt ons aanbod ook rustig nalezen in onze uitgebreide Vormingsbrochure, die u hier kunt downloaden. De brochure is beschikbaar in De Steiger of wordt desgewenst gratis opgestuurd. Bel daarvoor naar 056 51 58 91 of mail naam en adres naar i n f o @ c c d e s tei g e r. kan vanaf woensdag 4 januari om 8.30 uur. OVERZICHT PROGRAMMA VOORJAAR 2017. Acteercursus Stemgebruik en ademhaling meer info volzet! Kalligrafie Module 3 meer info.
Kalligrafie workshop Haute-Lesse Tourisme.
U bent hier. Stage en Workshop. Onder leiding van Nadine DE BEYS, wordt een aantal kalligrafie technieken aangeleerd. 32061 40 17 18. Javascript is vereist om deze map te bekijken. Van 27 tot 28 okt in het weekend van 9u30 tot 16u30.
Workshop kalligrafie: de getekende onderkastletter Artisan.
Dit is een eenvoudige en veelzijdige techniek om een gewone letter onmiddellijk meer dynamiek te geven. We gaan vrij vlug wat langere teksten uitschrijven met deze letter. Daarna gaan we de letters verdikken/opbouwen, wederom met het potlood. We blijven in eerste instantie met potlood werken, maar gaan ook opbouwen met de fineliner.
Workshop kalligrafie: wit op zwart OCMW Merelbeke.
Gemeente Merelbeke Workshop kalligrafie: wit op zwart. Workshop kalligrafie: wit op zwart. We zoeken het ultieme contrast en we maken een dynamisch compositie: we maken een afgewerkt werkstuk op zwart papier én met kleurpotlood. Op het einde van de werkdag heeft iedereen een prachtig afgewerkt kunstwerk.

Contacteer ons