Resultaten voor workshop kalligrafie

 
 
workshop kalligrafie
Workshop: Meer met Neuland Noorderwijk Herentals Herentals.
We maken ook variaties op deze letters en gaan creatief aan de slag met dit alfabet. Dit is een nieuwe workshop met de Neulandletters. Er is geen voorkennis nodig van kalligrafie. Brasserie t Hulsenhof Vlierbesstraat 27, 2200 Noorderwijk Herentals 51.1390066 4.8486648.
Kalligrafie workshop Japanse Tuin Visit Hasselt.
Kalligrafie workshop Japanse Tuin. Deel deze pagina: Twitter Facebook LinkedIn Email. Kalligrafie workshop Japanse Tuin. Elke maand krijg je de kans om je anderhalf uur lang te verdiepen in de kunst van het Japans schrijven, geperfectioneerd door de rijkere samoerai.
Point de Vie Een leven vol letters Workshops, atelier en goodies Point De Vie.
in kalligrafie en decoratie, staan open voor iedereen. Daarnaast vind je in Point de Vie heel wat geschenk en decoratieartikelen, wenskaarten en hebbedingen, met letters in de hoofdrol. Maar ook om eens rond te snuisteren of simpelweg even tot rust te komen, ben je van harte welkom.
Kalligrafie workshop Haute-Lesse Tourisme.
U bent hier. Stage en Workshop. Onder leiding van Nadine DE BEYS, wordt een aantal kalligrafie technieken aangeleerd. 32061 40 17 18. Javascript is vereist om deze map te bekijken. Van 27 tot 28 okt in het weekend van 9u30 tot 16u30.
Kalligrafie cursus beginners Leuven najaar 2018.
Kalligrafie Cursus Beginners 2018. Lees HIER meer! Kalligrafie kan je leren! Start: zaterdag 29 september 2018. 29 september, 6 en 27 oktober, 17 november, 1 en 15 december. van 9.15 uur tot 12.00 uur. Prijs: 99 euro, materiaal en syllabus inbegrepen.
Workshops Liesbet Merens Kalligrafie.
Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie en leer met een spitse pen en inkt schrijven. Of volg een workshop Brushlettering waar je met een stift met een penseelpunt de basis leert.
Workshop Moderne Kalligrafie voor beginners Buizingen Halle Cultuurcentrum t Vondel.
Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie voor beginners en leer met een spitse pen en inkt schrijven. De workshop is inclusief een starterskit met degelijke kalligrafie. Deze activiteit is afgelopen.
Nieuws Academie Lier.
Jef Sterckx, leerling 2de jaar specialisatie Beeldhouw en Ruimtelijke Kunst stelt een selectie van zijn oeuvre tentoon in de Bokaal. De beeldhouwwerken maken deel van zijn afstudeerwerk Geitenproject. Lees verder over Expo Beeldhouw Ruimtelijke Kunst. S.M.A.K: oproep: tekenen in lockdown.
over mij.
Voor uitvoering van uw eigen teksten of kalligrafische wensen kan u mij steeds contacteren en wil ik u graag te woord staan. De opgedane kennis reeds verschillende jaren kunnen doorgeven aan geïnteresseerde cursisten is aangenaam en stimulerend. Momenteel geef ik cursus voor beginners en gevorderden in Turnhout en in Geel.
Tekstperiment.
De ietwat rare woordspeling is nu net datgene wat Tekstperiment doet: experimenteren met teksten om ze in een mooie compositie op papier te krijgen. Om kalligrafie onder de knie te krijgen, organiseert Tekstperiment tal van cursussen en workshops met diverse docenten.
Workshop kalligrafie in bieb Heers Het Belang van Limburg.
Workshop kalligrafie in bieb. In het kader van de Bibliotheekweek organiseert de bibliotheek van Heers nu maandag 10 oktober een workshop kalligrafie. Zondag 9 oktober 2016 om 1758.: Maak je eigen handgeschreven quote tijdens deze gratis workshop. Je leert de basis van kapitalen schrijven en daarbij een Anglaise of schrijfschrift. Krullen, bladschikking en kleine tekeningen om het geheel te omkaderen of als extra detail maken het helemaal af. Van 18 uur tot 21 uur in de bibliotheek van Heers Steenweg 146, vooraf inschrijven is verplicht. Info en inschrijven: 011/48.43.05 of heers@bibliotheek.be. Extra sluitingsdagen containerpark tijdens kerstvakantie. Geen kerstvieringen in Heers. Leerlingen van De Bilter kopen kerstgeschenk voor kansarme kinderen. Garagehouder uit Heers riskeert 30 maanden cel voor 18 autodiefstallen. Blokpunt voor studenten in gemeentehuis. Meer schulden met oog op mogelijk fusie? Eerste coronaproof spel zonder grenzen volgende zomer in Vechmaal. Schrijfmachines uit voormalig museum plots te koop op veilingsite. Containerpark uitzonderlijk gesloten. Inbrekers forceren deur van gebouw in Heers. Buren laten vlam voor de zorg branden in Horpmaal. Kerst in Academie Haspengouw. Meest recent Meest gelezen. 2058: Vluchtende bestuurder ramt twee politiecombis na dolle vlucht. 2053: Vluchtende bestuurder ramt twee politiecombis na dolle vlucht.
Basiscursus Basiscursus kalligrafie. kalligrafie.
Basiscursus kalligrafie Snel overzicht. Snelle levering: 1 tot 3 werkdagen! Gratis ruilen in onze 11 winkels of eenvoudig retourneren. Vind meer creatieve producten in ons assortiment van 10.000 kwaliteitsvolle hobbymaterialen. Profiteer van onze kortingen! Schrijf een beoordeling over die product.

Contacteer ons