Meer resultaten voor kalligrafie workshop

 
 
kalligrafie workshop
Workshop Moderne Kalligrafie voor beginners Buizingen Halle Cultuurcentrum t Vondel.
Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie voor beginners en leer met een spitse pen en inkt schrijven. De workshop is inclusief een starterskit met degelijke kalligrafie. Deze activiteit is afgelopen.
Workshops Liesbet Merens Kalligrafie.
Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie en leer met een spitse pen en inkt schrijven. Of volg een workshop Brushlettering waar je met een stift met een penseelpunt de basis leert.
Kalligrafie meditatie Oosters Cultuurcentrum.
De kalligrafie opdracht van een teambuilding evenement bestond erin dat ieder persoon het chinese karakter" betekent persoon, mens tekende op het papier. Hoewel het karakter slechts uit 2 streepjes bestaat was het resultaat voor elk persoon verschillend in grootte en uitstraling; wat betekent dat een ieder anders is, en dat te respecteren, en tolerant te zijn.
Workshops Archieven Artisan.
za 28/11 9.30-16u. Workshop niveauschrijven geannuleerd. za 12 dec 2020 10-16.00u. Workshop Romeins cursief VOLZET. za 9-16/1 13/2 6-13/3 2021 9.30-12.30 Workshop kalligrafie: Module 2. za 9-16/1 13/2 613/3 2021 13-16u. Workshop kalligrafie: Module 3. za 6/2/2021 10.00-16.00 Workshop Kleurenleer.
Latijnse kalligrafie Bibliotheca Wittockiana.
Kom binnenkort meer te weten over de Latijnse kalligrafie. Op dinsdag 25 november van 14.00 tot 17.00 uur workshop in het Frans. Terwijl we Davids psalmenboek oberveren, gedrukt in Parijs in 1586, kunnen we de prachtige typografie ervan bewonderen: de Antiqua.
Workshop Kalligrafie Wuustwezel Gemeente Wuustwezel.
Basiscursus samen met veel creativiteit is voor allen een goed vertrekpunt. Voor pen, inkt en het papier wordt gezorgd. Lessen op donderdagavonden 21 maart, 28 maart, 4 april, 25 april en 2, 16 en 23 mei van 19 tot 22 u.
Open Monumentendag: workshop kalligrafie gaat niet door Gemeente Borsbeek.
Open Monumentendag: workshop kalligrafie gaat niet door. Open Monumentendag: workshop kalligrafie gaat niet door. donderdag 06 september 2012. De workshop kalligrafie, gepland op zondag 9 september naar aanleiding van Open Monumentendag, gaat wegens gebrek aan belangstelling niet door. De beklimming van de kerktoren en het optreden van organist Jan Van Mol vinden wel gewoon plaats.
Workshop: Moderne kalligrafie en Brushkalligrafie door Kathy De Wit Bilzen Wattedoen.be.
In deze workshop duik je samen met Kathy in de Moderne kalligrafie met pen en inkt, leer je op een nieuwe manier schrijven mt druk en verkent daarnaast de hedendaagsere vorm, Brush kalligrafie, kalligraferen met penseelstiften/pennen. Eens je dat onder de knie hebt ga je een eigen woord of zin max.
An Vanhentenrijk Kalligrafie Bonheiden.
Workshop: Kalligrafie 2.0 activiteit Femma.
Reis met Femma. Je bevindt je hier.: Workshop: Kalligrafie 2.0. Workshop: Kalligrafie 2.0. Vind je die handgeschreven kaarten ook zo leuk? Helemaal hip en niet te missen: handgeschreven quotes, valentijnskaarten of verjaardagswensen. Kom gezellig bij ons de workshop Kalligrafie 2.0 volgen!
Kalligrafie.
In deze workshop beschrijven we een bord met een naam, een mooi citaat, een zelfgeschreven tekst. U neemt het bord dan mee als aandenken aan een toffe bijeenkomst met vrienden, familie. Tip: deze workshop is perfect te combineren met Proeven van kalligrafie.
Kaligrafie workshop in Brugge / EventMosaic.
De kunst van het schoonschrift. U wordt ontvangen door de grootste kalligraaf van het land in zijn privé-atelier in het historische centrum van Brugge. Dit pand is één van de oudste van de stad en ademt een ongekende historische authenticiteit uit.

Contacteer ons