Resultaten voor workshop moderne kalligrafie

 
 
workshop moderne kalligrafie
Workshop Moderne Kalligrafie.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Workshop Moderne Kalligrafie.
WORKSHOP Moderne Kalligrafie KIJKkalligrafie.
review: werkboek Letters! Met Marjet workshop handlettering Zwolle en Oldebroek.
Overigens is de subtitel van het beide boeken moderne kalligrafie handlettering, maar je moet zelf even de transfer maken naar handlettering. Het is voor jouw handlettering skills ontzettend goed om kalligrafie te begrijpen, maar dit boek gaat naar mijn mening echt niet over handlettering, het gaat over kalligraferen.
Workshop Moderne Kalligrafie voor beginners Buizingen Halle UiT in Vlaanderen.
Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie voor beginners en leer met een spitse pen en inkt schrijven. De workshop is inclusief een starterskit met degelijke kalligrafie materialen die je achteraf mee naar huis mag nemen.
Handlettering voor beginners Creatieve workshops Alice I hotspot voor creativiteit.
We leren ook werken met een brushpen om de combinatie handlettering met moderne kalligrafie te kunnen maken. Handlettering vergt best wat oefening, maar met de handleiding die ik speciaal voor deze workshop heb samengesteld ga je naar huis met een schat van informatie die je kan toepassen op je wenskaarten, posters, etiketten, cadeauverpakkingen, labels, krijtborden etalages!
Workshop Moderne Kalligrafie voor beginners Buizingen Halle UiT in Vlaanderen.
Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie voor beginners en leer met een spitse pen en inkt schrijven. De workshop is inclusief een starterskit met degelijke kalligrafie materialen die je achteraf mee naar huis mag nemen.
Studio Vertess.
Voor handletteren wordt er gewerkt met fineliners en ecolinestiften, Bij moderne kalligrafie gaan we aan de slag met een kroontjespen en inkt. Zowel handletteren als moderne kalligrafie zijn hier mogelijk. WORKSHOP OP MAAT. Wil je iets onder de knie krijgen, en heb je daar een beetje hulp voor nodig, of ben je op zoek naar een leuk evenement met vriendinnen of in de klas.
Workshops De Vitrine.
In deze workshop kan je met een spitse pen en inkt leren schrijven. We starten met een paar basisoefeningen en stappen nadien meteen over naar een woord of quote voor op een wenskaart. Je kan in deze korte workshop eens proeven van moderne kalligrafie.
Tiene: Moderne Kalligrafie, de beginselen.
Labels: brushlettering, DIY, handlettering, moderne kalligrafie. Jo-Lynn Van Damme 3 december 2016 om 1351.: Ik ben enorm geïnteresseerd! Ik zoek al een eindje een betaalbare workshop, maar tips en links van jou bieden alvast een mooie start en houvast. iensel 3 december 2016 om 2353.:
Workshops Liesbet Merens Kalligrafie.
Moderne Kalligrafie en Brush Lettering. Leer de moderne variant van de kunst van het schoonschrift. Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie en leer met een spitse pen en inkt schrijven.
Workshop Moderne Kalligrafie voor beginners Buizingen Halle Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Volg een workshop moderne kalligrafie voor beginners en leer met een spitse pen en inkt schrijven. De workshop is inclusief een starterskit met degelijke kalligrafie materialen die je achteraf mee naar huis mag nemen. Toon kaart Liesbet Merens Kalligrafie Floralaan 14 1501 Buizingen Halle.
Workshop: Moderne kalligrafie en Brushkalligrafie door Kathy De Wit Bilzen Wattedoen.be.
Haar werk kan je bekijken op haar Instagram pagina en haar Facebook pagina. In deze workshop duik je samen met Kathy in de Moderne kalligrafie met pen en inkt, leer je op een nieuwe manier schrijven mt druk en verkent daarnaast de hedendaagsere vorm, Brush kalligrafie, kalligraferen met penseelstiften/pennen.

Contacteer ons