Op zoek naar workshop moderne kalligrafie?

 
 
workshop moderne kalligrafie
Workshop Moderne Kalligrafie: BASIS 24 Januari 2018 volzet Liesbet Merens Kalligrafie.
Wil je graag de basis leren van de Moderne Kalligrafie? Zoek niet verder en we nodigen je graag uit op deze workshop waar je echt aan de slag gaat. Hier zet je je eerste stappen in de wereld van Moderne Kalligrafie zodat je zelf thuis verder aan de slag kunt.
Kalligrafie-handlettering met Kathy zondag 8 april 2018 14.00u 17.00u helen b.
Deze workshop laat je opnieuw proeven van letters te schrijven en te tekenen. We duiken in de Moderne kalligrafie met pen en inkt, leren op een nieuwe manier schrijven mét druk en verkennen daarnaast de hedendaagsere vorm, brush kalligrafie, kalligraferen met penseelstiften/pennen.
Workshop Moderne Kalligrafie beginners Buizingen Halle Sint Pieters Leeuw.
Verhuur lokalen en locaties. Workshop Moderne Kalligrafie beginners. Workshop Moderne Kalligrafie beginners. Wil je graag de basis leren van de Moderne Kalligrafie? Zoek niet verder en we nodigen je graag uit op deze workshop waar je echt aan de slag gaat.
Workshop: Moderne kalligrafie en Brushkalligrafie door Kathy De Wit Bilzen Wattedoen.be.
In deze workshop duik je samen met Kathy in de Moderne kalligrafie met pen en inkt, leer je op een nieuwe manier schrijven mt druk en verkent daarnaast de hedendaagsere vorm, Brush kalligrafie, kalligraferen met penseelstiften/pennen. Eens je dat onder de knie hebt ga je een eigen woord of zin max.
Workshop Moderne Kalligrafie: Basis volzet Buizingen Halle Cultuurcentrum t Vondel.
Deze workshop is volzet: er zijn nieuwe data beschikbaar: https//liesbetmerens.be/collections/workshops: Wil je graag de basis leren van Moderne Kalligrafie? Zoek niet verder, we nodigen je graag uit op deze workshop waar je echt aan de slag gaat met pen en inkt.

Contacteer ons