Op zoek naar kalligrafie cursus rotterdam?

 
 
kalligrafie cursus rotterdam
inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam.
van Doorn 1870-1950 en is onder meer de thuisbasis van Japans cultureel centrum Shofukan. De school, die als één van de weinige gebouwen in Rotterdam aan de Amsterdamse School herinnert, is vrijwel volledig intact gebleven. Er zijn nog veel oorspronkelijke details: van de houten toegangsdeuren tot het tegelwerk op muren en vloeren, van het glas in lood tot de bankjes in de gymzaal en van de gootsteentjes tot de materiaalkasten in de lokalen. Zoekt u regelmatig een inspirerende vergaderlocatie? Boekt u het jaarlijkse teamuitje/teambuilding? Bent u op zoek naar iets anders dan een luxe hotel? Meldt u zich dan nu aan om kennis te maken met Shofukan. Entrée van de dojo. Aan het werk in de bibliotheek. Glas in lood. Maak van uw vergadering of training iets unieks! Aan het eind van een lange dag vergaderen is de boog vaak wat minder gespannen Nu u toch bij ons te gast bent: wat is er leuker en interessanter dan een aikido-workshop, een theeritueel in het theehuis Senshin-an, een kennismaking met Japanse kalligrafie, bloemsierkunst, taiko-drummen of een sushi-workshop met diner om uw bijeenkomst mee af te sluiten?
Activiteiten Dordrechts Museum.
De Maand van de Geschiedenis 27 oktober 2018. Welke dag wilt u het museum bezoeken? Ontdek alle tentoonstellingen activiteiten. Kies een dag. Op deze site gebruiken wij cookies om u een zo goed mogelijke ervaring te garanderen. Bekijk ons cookiebeleid.
SKVR Cursussen.
Vind jouw ideale cursus. Doe een donatie. Wat wil je doen? Of bekijk onze cursussen per thema. Workshop dans 4-6 jaar. Workshop dans muziek 6-10 jaar. Workshop beeldend 6-10 jaar. Bekijk alle workshops. Vervolg fotografie 2. Een documentaire met je eigen DSLR.
Ebru Papier marmeren Kalligrafie Hat.
Ik liet blijken dat ik wel belangstelling had voor een cursus ebru kalligrafie is later gekomen. Opeen gegeven ogenblik kreeg ik een mailtje dat hij een dergelijke cursus zou beginnen. Toen heb ik mij daar voor opgegeven. Die cursussen werden in die tijd gegeven op de Islamitische Universiteit in Rotterdam.
Volksuniversiteit Arnhem.
Met jouw creativiteit kun je bij Rozet alle kanten op, want het aanbod van creatieve cursussen en workshops is bijzonder gevarieerd. Je kunt kiezen voor fotografie, tekenen en schilderen, textiele werkvormen of koken, maar je kunt ook aan de slag met creatief schrijven of Arabische kalligrafie En er is nog veel meer!
Dante Rotterdam.
In meerdere opzichten een bijzondere avond! Dutch for Italians/L'olandese' per gli italiani. Dutch language lessons for Italians are available at the Volksuniversiteit Rotterdam. Also there is the possibility of having private lessons by one of the teachers of Dante Alighieri Rotterdam.
Cursus Letterkunst Letterkunst.
Lokatie Roumi Kunst Instituut, Alkmaardermeer 41 in Rotterdam. De kosten voor deze cursus bedragen 18000, voor 6 lessen, exclusief materiaal. 8, 15, 22 en 29 januari. 5 en 12 februari. Woensdagmorgen 9.30 11.30 uur. 13 en 27 februari. 13 en 27 maart. 10 en 24 april. 8 en 22 mei. Woensdagmiddag 14.00 16.00 uur vol. 6 en 20 februari. 6 en 20 maart. 3 en 17 april. 1 en 15 mei. Telefonisch kunt u mij bereiken onder nummer: 06 214 27 789. Ik verwelkom u graag! Posters en andere ontwerpen. Kalligrafie: Opdrachten traditioneel.
Workshops.
Iedere maand organiseer ik een beginners workshop moderne kalligrafie. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van moderne kalligrafie en leer je verschillende materialen te gebruiken. Deze materialen krijg je vervolgens mee naar huis om te oefenen, want dat is waar het naar deze workshop start: oefenen, oefenen en oefenen! Dus wil jij iets nieuws leren onder begeleiding van een professional? Geef je dan snel op, want de plekjes voor de workshops zijn zo weg! Een plekje voor de workshop reserveer je in de winkel. Pas wel op: want het werkt zoooooo verslavend! zaterdag 14 januari bij Zenz in Oosterhout. zaterdag 4 februari bij NON popup in de Lier. zaterdag 11 februari bij den Hamse Bok in Dongen. zaterdag 18 maart bij NON popup in de Lier. zondag 23 april bij NON popup in de Lier. Daarnaast geven we ook workshops op de Love Marriage beurs op.: 21 22 januari in Eindhoven. 28 29 januari in Rotterdam.
Home.
t Japanse Winkeltje. Japans keramiek, kalligrafie, kimono's, boeken, papier, diverse Japanse thee, materiaal voor origami en ikebana en nog veel meer. Dins-zaterdag, 10.00 18.00 uur. In t Japanse Winkeltje hebben we een groot assortiment aan origami papier in verschillende maten en soorten.
bol.com Basiscursus kalligrafie, Maureen Sullivan 9789044732757 Boeken.
Deze cursus kalligrafie geeft informatie over het gebruik van materialen en basistechnieken van vijf historische lettertypes: Foundational, Unciaal, Gotisch, Italic en Copperplate. De auteur, erelid van de Calligraphy and Lettering Arts Society, volgt een stap-voor-stap-strategie bij het aanleren van de genoemde lettertypes.
Welkom Mary Koperdraat Kalligrafie.
Ruim 25 jaar geleden zijn wij gestart met de verkoop van kalligrafie materialen. Onze winkel is uitgegroeid tot de grootste speciaalzaak voor de kalligraaf. U wordt geholpen door en krijgt advies van een kalligraaf met gedegen kennis en ervaring. Verzend en retourbeleid.
Volksuniversiteit Papendrecht.
Tekenen en schilderen. Lichaam en Geest. Wijn, port, bier, whisky en cocktails. Kunst en cultuur. TALEN, CREATIVITEIT, ALGEMENE KENNIS, COMPUTERKUNDE, CULINAIR, KUNST EN CULTUUR, KINDERCURSUSSEN. Vind een cursus.: Tekenen en schilderen. Lichaam en Geest. Wijn, port, bier, whisky en cocktails.

Contacteer ons