Op zoek naar kalligrafie cursus rotterdam?

 
 
kalligrafie cursus rotterdam
Liefde voor Letters Letterkunst Letterkunst.
Ooit begonnen met een cursus kalligrafie en daar gegrepen door het lettervirus en kennis gemaakt met de vele mogelijkheden die de ka lligrafie te bieden heeft. Op deze website kunnen jullie zien hoe mijn liefde voor de letters op verschillende manieren vorm krijgt en een grote plaats inneemt in mijn leven. Omdat ik ook schilderen en tekenen heerlijk vind, bestaat mijn werk meestal uit een combinatie van meerdere technieken. Veel verschillende uitingen van de kalligrafie kun je vinden op deze site. Ook vind je er informatie over de cursussen die ik geef, exposities waar mijn werk hangt en kun je een berichtje plaatsen in het gastenboek. Veel plezier met kijken en lezen en hopelijk tot ziens! Hartelijke groet, Wilma. Posters en andere ontwerpen. Kalligrafie: Opdrachten traditioneel. Kalligrafie: Vrij werk. Mijn naam is Wilma van der Leer, geboren in 1957 en woonachtig in Rhoon, onder de rook van Rotterdam.
Workshop Kalligrafie Leuke actieve dingen doen unieke sportieve, gezonde, avontuurlijke, buiten, vakantie en fiets tips.
Zoek niet langer, want Maud heeft een paar leuke in de aanbieding! Hoe leuk is dit: een wandeling maken door een fijne stad als Amsterdam, Rotterdam of Istanbul met op je mp3-speler de soundtrack van de stad. Running Dinner Groningen.
Kalligrafie workshop of cursus, beginners en gevorderd Studio Rosanne.
Tijdens de cursus kalligrafie bij Studio Rosanne leer je met veel persoonlijke begeleiding de juiste techniek voor Copperplate kalligrafie. Je krijgt de beste materialen en fijne extras. Tijdens de cursus werken we vanuit een werkboek stap voor stap naar letters en woorden.
Cursus Kalligrafie, mooi leren kalligraferen LOI.
Als je dat wilt, kun je aan het eind van de cursus Kalligrafie een erkend examen door de Vereniging van Leraren in het Schoonschrijven VLSM afleggen en ontvang je een diploma. Inhoud van de cursus Kalligrafie. Kalligrafie leer je door veel te oefenen.
Workshops.
Iedere maand organiseer ik een beginners workshop moderne kalligrafie. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van moderne kalligrafie en leer je verschillende materialen te gebruiken. Deze materialen krijg je vervolgens mee naar huis om te oefenen, want dat is waar het naar deze workshop start: oefenen, oefenen en oefenen! Dus wil jij iets nieuws leren onder begeleiding van een professional? Geef je dan snel op, want de plekjes voor de workshops zijn zo weg! Een plekje voor de workshop reserveer je in de winkel. Pas wel op: want het werkt zoooooo verslavend! zaterdag 14 januari bij Zenz in Oosterhout. zaterdag 4 februari bij NON popup in de Lier. zaterdag 11 februari bij den Hamse Bok in Dongen. zaterdag 18 maart bij NON popup in de Lier. zondag 23 april bij NON popup in de Lier. Daarnaast geven we ook workshops op de Love Marriage beurs op.: 21 22 januari in Eindhoven. 28 29 januari in Rotterdam.
Rotterdamse Volksuniversiteit Goede en betaalbare cursussen voor iedereen.
Bekijk deze cursus. Voeg toe aan inschrijving. De stad in. Beelden in Rotterdamstadswandeling. Er is geen stad in Nederland met zo veel beeldende kunst in de openbare ruimte als Rotterdam. Om er maar een paar te noemen: Zadkine en Gabo, Moore.
Ebru Papier marmeren Kalligrafie Hat.
Ik liet blijken dat ik wel belangstelling had voor een cursus ebru kalligrafie is later gekomen. Opeen gegeven ogenblik kreeg ik een mailtje dat hij een dergelijke cursus zou beginnen. Toen heb ik mij daar voor opgegeven. Die cursussen werden in die tijd gegeven op de Islamitische Universiteit in Rotterdam.
Cursusaanbod SKVR.nl.
Cursus: Grafische technieken. Bekijk de Wall of Fame. Meer over SKVR Muziek. Home SKVR Muziek. Lesvormen en tarieven. Contact en locaties. SKVR Muziek Capelle. Contrabasles op aanvraag. SKVR bands, koren en ensembles. Projecten SKVR Muziek. Schoolproject: Ieder Kind een Instrument. vrijdag 23 maart. Leerlingenpresentatie blokfluit Ringdijk. zaterdag 24 maart. zondag 25 maart. Dansmakers Presenteert UNWIRED. maandag 26 maart. Blf op de hoogte! Feestelijke eindpresentatie Rugzak vol Talent. Enthousiast geven de kinderen nog wat meer uitleg over de. Muzikale traktatie voor Ieder Kind een Instrument scholen van het eerste uur. SKVRs Ieder Kind een Instrument en Music Matters. Leerlingen SKVR in de prijzen tijdens Rosa Spier Harpconcours. Faye Smulders cursist harp en de SKVR Talentenpoel hebben. Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam SKVR verbindt zoveel mogelijk jonge Rotterdammers met kunst en cultuur.
Roumi Kunst Instituut Rotterdam kunstinzicht.nl.
De cursussen voor Arabische kalligrafie en islamitische kalligrafie worden elke zaterdag aangeboden tussen 10.30 12.30 in onze kunstatelier in Rotterdam en maandagavonden tussen 19.30 21.30 in onze atelier in Amsterdam. Omdat de lessen via persoonlijke begeleiding gaan, kan een ieder beginnen op het moment dat hij of zij wenst.

Contacteer ons