Meer resultaten voor kalligrafie cursus rotterdam

 
 
kalligrafie cursus rotterdam
De Stadsfabriek workshop handlettering vormgeving Dordrecht.
een naslagboekje vol lettertypes, inspiratie en tips. een relaxte en inspirerende middag vol thee, koffie en koek. Doorgaans worden de workshops gegeven in Dordrecht, Papendrecht of Rotterdam; bij Opa en An, Pipoos, de Volksuniversiteit Papendrecht, Voorlopig of bij mij thuis.
Van YouTube naar Japan voor kalligrafieles NRC.
De kunst van Japanse kalligrafie leer je het beste in Japan. Fotoredacteur Paula van Akkeren reisde voor ruim een maand naar Tokio. Aan de hand genomen door de tachtigjarige Saiso, dompelde ze zich onder in de kunst en de cultuur.
Arabworld Workshop Arabische Kalligrafie Arabworld.
De workshop bestaat uit een inleiding over de Arabische kalligrafie en het schrijven van Arabische letters en woorden met uit bamboe gesneden pennen. Een aanrader voor ieder die eens kennis wil maken met Arabische kalligrafie en zelf, net als een kalligraaf, wil toveren met het Arabisch schrift.
Cursus Chinese Kalligrafie Rotterdamse Volksuniversiteit.
De eerste incasso vindt plaats direct na het bepalen of de cursus doorgaat. Mei Aoi Chow. Locatie: Heemraadssingel 275-277 klik hier voor de adres, OV en parkeerinformatie. 3023 BE Rotterdam. Tram 4, halte Heemraadsplein of metro AB, of C, halte Coolhaven. De mogelijkheden voor parkeren zijn beperkt. Tot 18.00 uur is het betaald parkeren, U moet het kenteken van de auto invoeren en betalen middels 06 of met creditcard. Klik hier om naar de route beschrijving in Google maps te gaan. Deze wordt getoond in een nieuw venster. Sluit het Google venster om terug te keren naar deze pagina. Mei Aoi Chow. Mei Aoi Chow is geboren in Maleisiƫ waar ze tot de Chinese etnische minderheid behoorde. In Maleisiƫ studeerde ze grafische vormgeving en kalligrafie.
Roemie Kunstcentrum.
Dit is het Roemi Kunstcentrum waarin de verschillende soorten kunstvormen zoals ebru papermarbling en kalligrafie worden gedoceerd. Het kunstcentrum verzorgt ook lezingen, informatiedagen, tentoonstellingen en workshops. Scholen, instellingen, bedrijven, universiteiten kunnen zich melden voor een workshop of demonstratie op locatie. Geinteresseerden kunnen zich melden bij via info@iur.nl. Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment. U kunt uw zakat, aalmoezen, donaties en giften over maken via Paypal. Kies een taal Nederlands. Zoeken naar: Zoek. Cursus Arabisch 2020/2021. IUASR introduces Islamic Theology Bachelors Programme in English. IUASR Wishes you a blessed Ramadanfeast. New Publication IUR Press. Like Us On Facebook. Aanmelden voor IUR News Letter. Nieuws Letter in Dutch. Nieuws Letter in English. Copyright 2017 Islamic University of Applied Sciences Rotterdam.
Dante Rotterdam.
Erelid Jan Gerbrandy overleden. Met ontroering namen we als bestuur van de vereniging Dante Alighieri Rotterdam kennis van het overlijden op 1 februari van prof.dr. Jan Gerbrandy op de leeftijd van bijna 101 jaar. Gedurende 12 jaar vervulde de heer Gerbrandy de rol van penningmeester binnen onze vereniging. Vanaf 7 MRT: Cursus Italiaans op reis.
Cursussen.
Wacht niet te lang want de klassen zitten snel vol! Cursusplaats: Rotterdam, Shofukan. Tijdstip: tweewekelijks van 19.30 uur 21.30 uur. Owen Tjon Sie Fat geeft vrijdags om de week lessen in shodo Japanse kalligrafie. Elk najaar starten nieuwe beginners en gevorderdengroepen. U krijgt op uw eigen niveau les en kunt op elk moment instromen. Info: http//www.shofukan.nl/shodo.php: of neem via Shofukan contact op met de docent. Cursussen/Workshops Kunst en Cultuur. Cursus Japanse kunst en cultuur.
Interview met JAN WILLEM KLEIN over Arabische Kalligrafie.
Ik liet blijken dat ik wel belangstelling had voor een cursus ebru kalligrafie is later gekomen. Opeen gegeven ogenblik kreeg ik een mailtje dat hij een dergelijke cursus zou beginnen. Toen heb ik mij daar voor opgegeven. Die cursussen werden in die tijd gegeven op de Islamitische Universiteit in Rotterdam.
Cursus Chinees Schilderen en Kalligraferen Volksuniversiteit Utrecht.
Cursus Chinees Schilderen en Kalligraferen. Cursus Chinees Schilderen en Kalligraferen. Chinees schilderen en kalligrafie behoren tot de oudste kunstvormen ter wereld en worden beoefend met speciale penselen, inkt en verf op rijstpapier of zijde. Chinezen beschouwen deze schilderkunst ook als een meditatievorm en daarom gunstig voor de gezondheid, ontspanning en concentratie.
pipoos hobbywinkel Boek Basiscursus Kalligrafie.
pipoos rotterdam coolsingel. pipoos utrecht centrum. pipoos xl hazerswoude. Zet op verlanglijst. De belangrijkste technieken en de meest gebruikte lettertypes stap voor stap uitgelegd. Dit boek is een ideale inleiding tot de kalligrafie. Het begint met de basistechnieken en behandelt dan de meest voorkomende lettertypes foundational, unciaal, gotisch, italic, puntig italic en copperplate.
Docent worden bij NHBO.
Kan ik vooraf de cursus inkijken? Hoe kan ik feedback geven? Wat zijn de algemene voorwaarden? Over het studieverloop. Hoe schrijf ik in voor een thuisstudie? Kan ik ook een factuur vragen? Is het mogelijk om een stage te lopen?
Overzicht activiteiten, data en prijzen Atelier Katouchka Pool.
Kalligrafie hedendaags: oude handschriften hedendaags toegepast. 10.00-12.00 uur: 15 lessen v.a. atelier centrum Rotterdam. Workshops Sierletters za. 10.00-13.00 uur: 7 febr. 11 apr, atelier centrum Rotterdam. Workshops 10.00-13.00 uur za: 26 sept. atelier centrum Rotterdam. Maatwerk workshops voor bedrijven en particulieren op aanvraag. Cursus: 330, incl.

Contacteer ons