Meer resultaten voor kalligrafie cursus oost vlaanderen

 
 
kalligrafie cursus oost vlaanderen
Kalligrafie startpagina: workshops, cursussen, kalligrafen, benodigdheden.
KALLIGRAFIE DE BASIS. LEUVEN In deze cursus wordt het lettertype humanistisch cursief in 10 lessen van telkens 2 uur aangeleerd. We starten met basisoefeningen, leren wat penstand en hellingsgraad willen zeggen en toepassen. Langzaam komen we tot het schrijven van letters, woorden en zinnen. Heb je zin om aan de slag te gaan? Kalligrafie op niveau volgens een uitgekiend curriculum, met diverse lesgevers over heel Vlaanderen.
Decoratieve kunst, Cursus of workshop, Provincie Oost-Vlaanderen UiT in Vlaanderen.
UiT in Vlaanderen. Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn" zoekopdrachten" te gebruiken. Voeg event toe. U bent hier.: Cursus of workshop. Verfijn of wijzig resultaten. Volgende 7 dagen. Volgende 14 dagen. Volgende 30 dagen. Kies een datum.
DE KUNSTGREEP" ART OF TIEST" De Kunstgreep Art of Tiest is een VZW ter ondersteuning van kunstenaars.
Basistekenen voor volwassenen hier klikken voor info cursus. Pastelschilderen en tekenen hier klikken voor info cursus. Teken en schilderen voor kinderen hier klikken voor info cursus. WERKJES VAN DE KINDEREN. Olieverfschilderen hier klikken voor info cursus. AQUARELSCHILDEREN hier klikken voor info cursus.
Kalligrafie voor beginners Dienstencentrum De Reinaert Out.be.
Van 08 januari tot 20 januari. Win 5 duo tickets voor dit concert op 25 januari in De Zwerver Leffinge. Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief.: Ik schrijf me nu in. De meest bezochte evenementen. Stage / Cursus: Ateliers Aquarel buiten schilderen.
Workshop: Van Kalligrafie tot Handlettering door Kathy De Wit Bilzen Wattedoen.be.
Je spit dat schrijven dieper uit dmv van inktpot en pen met de Moderne kalligrafie en maakt een laatste sprong naar een meer hedendaagse invulling van letters tekenen en vormen, de Handlettering. Op drie uur krijg je een waaier aan materialen en technieken voorgeschoteld en rond je dit moment af met een eigen gehandletterde kaart. Je hebt voor deze workshop geen ervaring nodig, iedereen begint op hetzelfde niveau. Atelier Hilde Brugstraat 2 3740 Bilzen Telefoonnummer.: 0473252795 Reserveren is niet nodig Tarief.: Vanaf 10 jaar Internet.: Zondag: van 1000: tot 1300.: Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden. In dezelfde categorie.: Cursus Instagram fotografie.
Arabisch.
Hou je van kalligrafie en wil je je graag in de sierlijke Arabische letters bekwamen? Leer bij ons in het Arabisch een muntthee te bestellen, te onderhandelen op de soek of de weg te vragen naar de hammam en ontdek terzelfdertijd een boeiende, rijke cultuur!
Crea Ten Hove.
Lessen op maandag: 2018: 10/09, 24/09, 08/10, 22/10, 05/10, 03/12, 17/12. 2019: 07/01, 21/01, 04/02, 18/02, 04/03, 18/03, 08/04, 22/04, 06/05, 20/05, 10/06, 24/06. Kalligrafie groep 2. De lessen worden gegeven door mevrouw Monique Wittebolle. Prijs van de cursus: 120 euro.
bol.com Basiscursus kalligrafie, Maureen Sullivan 9789044732757 Boeken.
Deze cursus kalligrafie geeft informatie over het gebruik van materialen en basistechnieken van vijf historische lettertypes: Foundational, Unciaal, Gotisch, Italic en Copperplate. De auteur, erelid van de Calligraphy and Lettering Arts Society, volgt een stap-voor-stap-strategie bij het aanleren van de genoemde lettertypes.
witruimte Home.
Wij zijn een groep ervaren lesgevers, verspreid over heel Vlaanderen, die aan de hand van een weldoordacht leersysteem. cursisten inwijden en verder begeleiden in de westerse kalligrafie als ambacht en kunstvorm. We richten daartoe zelf cursussen en lesdagen in, maar geven ook les en demonstraties op uitnodiging van derden.
FAQ.
In diverse afdelingen van de School voor Filosofie over de wereld worden er niet enkel cursussen in praktische filosofie gegeven maar eveneens in kunst, architectuur, kalligrafie, muziek, wiskunde, dans, taal, opvoeding, recht en economie. In de School in Belgiƫ wordt cursus Sanskriet en Economie gegeven.
t SCHRIJVERKE.
Zo creƫerde Annie de nodige ruimte om aan kalligrafische projecten en ontwerpen te werken. Daarnaast geeft ze les, zowal aan beginners als gevorderden. In 1989 kreeg Annie haar eerste cursus kalligrafie in het C.C.Strombeek-Bever in Brabant. Joke van den Brandt was haar leermeester en gaf haar de microbe door.
Beeldhouwer: cvvisie.
Geeft les als docent te Brugge Syntra West Vlaanderen en te Aalst Syntra midden Vlaanderen in steenbewerking, restauratie, steenbeeldhouwen en letterkappen. Ben actief als expert natuursteenbewerking voor Expert Sellect Belgium en treed op als jury bij de 2jaarlijkse Worldskills Competition. Geeft kalligrafie in steen te Aalst Syntra midden Vlaanderen.

Contacteer ons