Meer resultaten voor kalligrafie cursus den haag

 
 
kalligrafie cursus den haag
Cursus Kalligrafie, mooi leren kalligraferen LOI.
Kalligrafie is een kunst. Wat je ook wilt maken, met de cursus Kalligrafie van de LOI leer je stap voor stap de technieken van deze bijzondere kunstvorm. Tijdens de cursus krijg je, door veel te oefenen, het kalligraferen goed onder de knie.
Home Mei Aoi Kalligrafie, Kunst Chinese les.
Vanaf 20 mei 15, cursus Chinese Kalligrafie Den Haag. Cursus Chinese Kalligrafie, woensdagagen: 20, 27 mei, 310, 17, 24 juni van 14.30 16.00 uur. Het chinese schrift, ook wel kalligrafie genoemd, is een van de oudste kunstvormen uit China. Dit schrift kan alleen.
Volksuniversiteit Den Haag leren voor je plezier.
Op het programma van de Volksuniversiteit Den Haag staan film, literatuur, architectuur, schilderkunst en muziek in cursus of lezingvorm. Steeds vaker combineren we een inleidende lezing met museumrondleiding of filmbezoek. We werken daarbij nauw samen met Haagse en andere musea, kunstinstellingen en filmtheaters.
Volksuniversiteit Lisse.
Startdatum: 01 oktober 2018. Startdatum: 01 oktober 2018. Nederlands voor Anderstaligen A0 beginners cursus. Startdatum: 01 oktober 2018. Nederlands voor Anderstaligen A2 gevorderden cursus. Startdatum: 01 oktober 2018. Nederlands voor Anderstaligen B1 vervolg op A2 cursus. Startdatum: 01 oktober 2018.
Cursus Chinees Schilderen en Kalligraferen Volksuniversiteit Utrecht.
Cursus Chinees Schilderen en Kalligraferen. Cursus Chinees Schilderen en Kalligraferen. Chinees schilderen en kalligrafie behoren tot de oudste kunstvormen ter wereld en worden beoefend met speciale penselen, inkt en verf op rijstpapier of zijde. Chinezen beschouwen deze schilderkunst ook als een meditatievorm en daarom gunstig voor de gezondheid, ontspanning en concentratie.
Ebru Papier marmeren Kalligrafie Hat.
Ik doe Arabische kalligrafie als hobby en niet vanuit een bepaalde levensbeschouwing. Ik had ook tekenen of schilderen als hobby kunnen kiezen, maar het is Arabsiche kalligrafie geworden. De keuze komt wel voort uit mijn overtuiging dat integratie van twee kanten moet komen en deze cursus was voor mij de mogelijkheid om op een leuke, interessante manier met de moslimgemeenschap in contact te komen.
De Waterjuffer.
De praktijk ligt op een prachtige plek aan het randje van Den Haag, vlakbij Kijkduin strand en boulevard. Op loopafstand ligt Wateringen, een van de vele mooie plaatsen in het Westland. De praktijk biedt cursussen, workshops, thema-avonden en consulten aan. Deze cursussen en workshops vinden plaats bij De Waterjuffer en indien gewenst ook op locatie. Op locatie is het mogelijk is dat wij, Hans en Janneke, dan samen komen, waarbij Hans een heerlijke lunch kan verzorgen en Janneke de workshop of cursus geeft.
Workshop Agenda Happymakersblog.
Start dinsdag 15 januari 2019. Cursus: Aquarel voor beginners. Door: Botanisch tekenares Gerda van den Berg. Wanneer: 4 dinsdagavonden. Tijd: 19 21.30 uur. Locatie: Houten, the Work-Shop Spoorhaag 101. Start dinsdag 15 januari 2019. Cursus: Maak je personal artbook. Door: illustrator Doesjka Bramlage.
Vergelijk 2 Kalligrafie opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Leer de kunst van schoonschrijven met de cursus Kalligrafie Zinnen, woorden en letters komen visueel tot leven bij kalligrafie. In de cursu. Thuisstudie 17615, check. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Opleiderscore: star 67, NHA Thuisstudies heeft een gemiddelde beoordeling van 67, uit 93 ervaringen.
Chinese Kalligrafie intermediate Universiteit Leiden.
Campus Den Haag. Chinese Kalligrafie intermediate. Kunst en vrije tijd Beeldende kunst. Chinese Kalligrafie intermediate. Maandag van 1600-1800: uur. Voor iedereen die eerder een introductiecursus Chinese kalligrafie heeft gevolgd. Minimum leeftijd 17 jaar. Op woensdagmiddag wordt een beginnerscursus aangeboden. De oudst bekende annalen van de Chinese geschiedenis werden geschreven in kalligrafie.
Home.
t Japanse Winkeltje. Japans keramiek, kalligrafie, kimono's, boeken, papier, diverse Japanse thee, materiaal voor origami en ikebana en nog veel meer. Dins-zaterdag, 10.00 18.00 uur. In t Japanse Winkeltje hebben we een groot assortiment aan origami papier in verschillende maten en soorten.
Grafikal Vormgeving Pennespel.
Speelplein voor de kalligrafiebeoefenaar en liefhebber. Wilt u zelf ook leren kalligraferen? Schrijf u hier in voor de cursus. Er gaat een wereld voor u open! Een hobby, kunst of ambacht zo u wilt, waar u steeds meer in ontdekt.

Contacteer ons