Zoeken naar kalligrafie cursus den haag

 
 
kalligrafie cursus den haag
Chinese Kalligrafie Universiteit Leiden.
Personen op expertise. Campus Den Haag. Kunst en vrije tijd Beeldende kunst. Maandag van 1600-1800: uur. Voor iedereen vanaf 16 jaar. Ervaring is niet nodig. De oudst bekende annalen van de Chinese geschiedenis werden geschreven in kalligrafie. Chinese kalligrafie is dus net zo oud als het Chinese schrift.
Volksuniversiteit Den Haag.
Kunst kan ontroeren, schokken en weet bruggen te bouwen tussen verschillende culturen. Op het programma van de Volksuniversiteit Den Haag staan film, literatuur, architectuur, schilderkunst en muziek in cursus of lezingvorm. Steeds vaker combineren we een inleidende lezing met museumrondleiding of filmbezoek.
De Waterjuffer.
De Waterjuffer is gevestigd in Den Haag / Wateringen. De praktijk ligt op een prachtige plek aan het randje van Den Haag, vlakbij Kijkduin strand en boulevard. Op loopafstand ligt Wateringen, een van de vele mooie plaatsen in het Westland. De praktijk biedt cursussen, workshops, thema-avonden en consulten aan. Deze cursussen en workshops vinden plaats bij De Waterjuffer en indien gewenst ook op locatie. Op locatie is het mogelijk is dat wij, Hans en Janneke, dan samen komen, waarbij Hans een heerlijke lunch kan verzorgen en Janneke de workshop of cursus geeft.
Kalligrafie workshop of cursus, beginners en gevorderd Studio Rosanne.
Tijdens de cursus kalligrafie bij Studio Rosanne leer je met veel persoonlijke begeleiding de juiste techniek voor Copperplate kalligrafie. Je krijgt de beste materialen en fijne extras. Tijdens de cursus werken we vanuit een werkboek stap voor stap naar letters en woorden.
Moderne kalligrafie.
Bij kalligrafie geldt oefening baart kunst. Na afloop van de cursus ben je in staat om te kalligraferen in jouw unieke stijl. Breng jouw handschrift tot leven en maak er een kunstwerk van. Gerard is een grafisch en typografisch ontwerper. Hij studeerde grafisch ontwerp aan de KABK in Den Haag.
Workshop Kalligrafie Leuke actieve dingen doen unieke sportieve, gezonde, avontuurlijke, buiten, vakantie en fiets tips.
Regelmatig geven ze een workshop bij Kapitaal in Utrecht, maar je komt ze ook wel tegen op festivals en andere evenementen. Dan ga je samen aan de slag met brushpen of inkt, het is maar net wat je wilt leren.
Home Mei Aoi Kalligrafie, Kunst Chinese les.
Vanaf 20 mei 15, cursus Chinese Kalligrafie Den Haag. Cursus Chinese Kalligrafie, woensdagagen: 20, 27 mei, 310, 17, 24 juni van 14.30 16.00 uur. Het chinese schrift, ook wel kalligrafie genoemd, is een van de oudste kunstvormen uit China. Dit schrift kan alleen.
Home Kunstnijverheid-YM.
In mijn kalligrafie cursus kunt u diverse soorten Chinese kalligrafie leren schrijven en wordt er eenvoudige leermethode toegepast. De cursussen kunnen in groepsverband of individueel worden gegeven, lees hier voor meer informatie. Heeft u nog vragen na het zien van deze website, of wilt u informeren naar de andere mogelijkheden, kunt contact met mij opnemen via de contact formulier. Chinees Chinees leren Chinees Les Chinees schilderen Den Haag Kalligrafie Kalligrafie les.

Contacteer ons