Zoeken naar kalligrafie workshop rotterdam

 
 
kalligrafie workshop rotterdam
Workshop Kalligrafie Leuke actieve dingen doen unieke sportieve, gezonde, avontuurlijke, buiten, vakantie en fiets tips.
Regelmatig geven ze een workshop bij Kapitaal in Utrecht, maar je komt ze ook wel tegen op festivals en andere evenementen. Dan ga je samen aan de slag met brushpen of inkt, het is maar net wat je wilt leren. Kijk op hun Facebookpagina voor aankomende workshopdata en voorbeelden van hun werk. Want die zijn letterlijk om over naar huis te schrijven. Bekijk meer Leuke Actieve Dingen doen. TIP VAN DE REDACTIE. De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook. Volg Leuke Dingen Doen. Like ons op Facebook. VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN. Frutselen en knutselen. Het regent en je zit verlegen om een originele knutseltip. Zoek niet langer, want Maud heeft een paar leuke in de aanbieding! Hoe leuk is dit: een wandeling maken door een fijne stad als Amsterdam, Rotterdam of Istanbul met op je mp3-speler de soundtrack van de stad.
WORKSHOP Agenda Happymakersblog.
Door: Hélène Peters. Datum: dinsdag 3, 10, 17 en 24 april. Tijd: 19.30 22 uur. Locatie: Rotterdam, Beatrijsstraat 70c. Woensdag 4 april 2018. Workshop: Sieraden met mooie kralen. maak van metaal schakels en bedels. Door: Margreet Suurenbroek, Studio Margreet Sieraden.
Kalligrafie workshop of cursus, beginners en gevorderd Studio Rosanne.
Ze zijn beiden bedoeld voor beginners, maar de cursus is ook geschikt voor jou als je al een beetje ervaring hebt. In de workshop maak in je kennis met kalligrafie en krijg je een goede start om thuis verder te oefenen.
Workshops.
Iedere maand organiseer ik een beginners workshop moderne kalligrafie. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van moderne kalligrafie en leer je verschillende materialen te gebruiken. Deze materialen krijg je vervolgens mee naar huis om te oefenen, want dat is waar het naar deze workshop start: oefenen, oefenen en oefenen! Dus wil jij iets nieuws leren onder begeleiding van een professional? Geef je dan snel op, want de plekjes voor de workshops zijn zo weg! Een plekje voor de workshop reserveer je in de winkel. Pas wel op: want het werkt zoooooo verslavend! zaterdag 14 januari bij Zenz in Oosterhout. zaterdag 4 februari bij NON popup in de Lier. zaterdag 11 februari bij den Hamse Bok in Dongen. zaterdag 18 maart bij NON popup in de Lier. zondag 23 april bij NON popup in de Lier. Daarnaast geven we ook workshops op de Love Marriage beurs op.: 21 22 januari in Eindhoven. 28 29 januari in Rotterdam.
Liefde voor Letters Letterkunst Letterkunst.
Posters en andere ontwerpen. Kalligrafie: Opdrachten traditioneel. Kalligrafie: Vrij werk. Mijn naam is Wilma van der Leer, geboren in 1957 en woonachtig in Rhoon, onder de rook van Rotterdam. Bij het volgen van mijn eerste kalligrafiecursus ging er een wereld voor me open.
Cursus Kalligrafie, mooi leren kalligraferen LOI.
We behandelen oorkonden en heraldiek, maar ook andere vormen van kalligrafie komen uitgebreid aan de orde. Zodat je straks weet wat er allemaal mogelijk is met kalligrafie. Bij de cursus Kalligrafie ontvang je gratis een complete Bruynzeel vulpenset met 6 verschillende kalligrafiepensoorten.
Ebru Papier marmeren Kalligrafie Hat.
De cursussen voor Arabische en islamitische kalligrafie, als ook de Ebru-kunst, worden zowel in Amsterdam als in Rotterdam aangeboden. De cursussen worden gegeven door kalligrafiekunstenaar dr. De heer Kileci houdt zich meer dan 40 jaar bezig met de Arabische kalligrafie en de Ebru-kunst papiermarmerkunst.
Agenda Maak Rotterdam.
Aan het eind van de workshop ga je met een uniek product, en wellicht een nieuwe hobby, naar huis. De, uiteraard tot in de puntjes verzorgde, workshop kost 3950, euro per persoon. Dit is inclusief alle materialen; keramiek je kunt kiezen uit diverse bordjes en schoteltjes, gebruik van verf en alle materialen, drinken en lekkers van Maak. Aanmelden voor de reservelijst of nieuwsbrief kan bij Nienke van der Zwan via nienke@stipstijl.nl. Vrijdag 23 tm zondag 25 maart: Creative Life. Maak Rotterdam gaat een weekend naar Utrecht.
NINA weddings Workshop Moderne Kalligrafie voor Beginners NINA weddings.
Leer hoe je je handschrift mooi kan maken met praktische toepassingen van kalligrafie. Kijk hier voor mooie voorbeelden van kalligrafie. Beschrijving van de workshop. Tijdens deze workshop ga je oefenen met pen en inkt op papier. We nemen de basis door, met inbegrip van montage van je pen, dompelen van je pen in de inkt, het begrijpen van inktvloeien en druk. 3 uur instructie van Jeau. Hapjes en drankjes. 80, euro inclusief materiaal wat je mee naar huis mag nemen Minimaal 10 deelnemers. Indien we het aantal niet halen, behouden wij ons het recht om te annuleren of uit te stellen naar een latere dag. Rotterdam Zoet en Zout Haarlem Baked By Isabelle 21 maart 2015 18 april 2015 16.00 19.00 13.30 16.30 Smaakatelier Zoet Zout.

Contacteer ons