Meer resultaten voor kalligrafie workshop rotterdam

 
 
kalligrafie workshop rotterdam
Welkom Mary Koperdraat Kalligrafie.
Ruim 25 jaar geleden zijn wij gestart met de verkoop van kalligrafie materialen. Onze winkel is uitgegroeid tot de grootste speciaalzaak voor de kalligraaf. U wordt geholpen door en krijgt advies van een kalligraaf met gedegen kennis en ervaring. Verzend en retourbeleid.
WORKSHOP Moderne Kalligrafie KIJKkalligrafie.
Cursussen.
Zodra de data en plaatsen bekend zijn meestal een daarvan in Rotterdam, zullen die hier vermeld worden. Ook worden ze opgenomen in onze Evenementenkalender, maar men kan zich al opgeven door een e-mail te sturen naar info@tentekomai.eu. Cursussen/Workshops Japans papier schilderen. Workshop Washi maken bij Kamikoya. Cursusplaats: Yusuhara Town, Kochi, Shikoku Japan. In Yusuhara Town in de prefectuur Kochi op Shikoku heeft de Nederlander Rogier Uitenboogaart een washi studio Kamikoya, waar hij zijn eigen Japanse papier washi maakt. Tevens geeft hij 2 workshops.: De toeristische" basis workshop, deze duurt ongeveer twee uur. In het eerste deel wordt de geschiedenis van de streek betreffende washi maken, de papierplant cultivatie en vezel bereiding proces doorgenomen en worden de benodigde vezels met een houten stok tot een pulp geslagen. Vervolgens wordt er in de nabije omgeving naar interessant planten materiaal gezocht dat later in het te maken papier wordt verwekt oftewel samen geschept. Er wordt een design of kunstpapier gemaakt van 25 bij 41 cm. dat voor vele doeleinden geschikt is kalligrafie, lampen, etc.
Workshops Creative Life.
What to do.: In deze workshop leer je hoe een paar simpele vormen een waar feest kunnen worden! We gaan aan de slag met de basis van kalligrafie en maken daar een sierlijk Calligraphy Medallion van. Super leuk op een labeltje.
Roumi Kunst Instituut Rotterdam kunstinzicht.nl.
Arabische Kalligrafie Kunst. Naast het vervaardigen van kunstwerken en verkoop van kunstmaterialen aangaande de ebru en kalligrafie kunst, bieden wij ook workshops en cursussen. De cursussen voor Arabische kalligrafie wordt elke zaterdag aangeboden tussen 12.00 14.30 op ons kunstatelier in Vlaardingen en elke dinsdagavond tussen 20.00 21.30 op ons atelier in Rotterdam.
Workshops.
Iedere maand organiseer ik een beginners workshop moderne kalligrafie. Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van moderne kalligrafie en leer je verschillende materialen te gebruiken. Deze materialen krijg je vervolgens mee naar huis om te oefenen, want dat is waar het naar deze workshop start: oefenen, oefenen en oefenen! Dus wil jij iets nieuws leren onder begeleiding van een professional? Geef je dan snel op, want de plekjes voor de workshops zijn zo weg! Een plekje voor de workshop reserveer je in de winkel. Pas wel op: want het werkt zoooooo verslavend! zaterdag 14 januari bij Zenz in Oosterhout. zaterdag 4 februari bij NON popup in de Lier. zaterdag 11 februari bij den Hamse Bok in Dongen. zaterdag 18 maart bij NON popup in de Lier. zondag 23 april bij NON popup in de Lier. Daarnaast geven we ook workshops op de Love Marriage beurs op.: 21 22 januari in Eindhoven. 28 29 januari in Rotterdam.
Beeldend Vak-Delft.
Ieder jaar bestaat de cursus tekenen en schilderen voor kinderen uit drie blokken van tien. Tekenen schilderen vervolg. Tekenen schilderen vervolg. Klik rechts op het pijltje onder startdatum om een keuze te maken uit alle docenten, dagen en. Basiscursus tekenen en.
NINA weddings Workshop Moderne Kalligrafie voor Beginners NINA weddings.
Leer hoe je je handschrift mooi kan maken met praktische toepassingen van kalligrafie. Kijk hier voor mooie voorbeelden van kalligrafie. Beschrijving van de workshop. Tijdens deze workshop ga je oefenen met pen en inkt op papier. We nemen de basis door, met inbegrip van montage van je pen, dompelen van je pen in de inkt, het begrijpen van inktvloeien en druk. 3 uur instructie van Jeau. Hapjes en drankjes. 80, euro inclusief materiaal wat je mee naar huis mag nemen Minimaal 10 deelnemers. Indien we het aantal niet halen, behouden wij ons het recht om te annuleren of uit te stellen naar een latere dag. Rotterdam Zoet en Zout Haarlem Baked By Isabelle 21 maart 2015 18 april 2015 16.00 19.00 13.30 16.30 Smaakatelier Zoet Zout.
Cursus Kalligrafie, mooi leren kalligraferen LOI.
Je gaat werken aan je eigen initialen, opschriften, langere teksten, doet inspiratie op met spreuken en gedichten en wordt uitgedaagd om veel te oefenen met je eigen kunstwerken als resultaat. We behandelen oorkonden en heraldiek, maar ook andere vormen van kalligrafie komen uitgebreid aan de orde.
Volksuniversiteit Papendrecht.
Indien u naast de informatie op deze website meer informatie wenst, kunt u bellen naar het secretariaat op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Indien wij uw vraag niet kunnen beantwoorden, zorgen wij dat de docent contact met u op neemt.
Workshop Moderne Kalligrafie.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Workshop Moderne Kalligrafie. Georganiseerd door Maak Rotterdam.
Cursus Chinees Schilderen en Kalligraferen Volksuniversiteit Utrecht.
Chinees schilderen en kalligrafie behoren tot de oudste kunstvormen ter wereld en worden beoefend met speciale penselen, inkt en verf op rijstpapier of zijde. Chinezen beschouwen deze schilderkunst ook als een meditatievorm en daarom gunstig voor de gezondheid, ontspanning en concentratie.

Contacteer ons