Resultaten voor kalligrafie workshop amsterdam

 
 
kalligrafie workshop amsterdam
Kalligrafie-workshop I amsterdam.
Je kunt vrij inlopen en je lievelingswoorden leren schrijven. Schrijfmateriaal is aanwezig! 1000-1800: uur Inloopworkshop kalligrafie, doorlopend. Programma is onder voorbehoud. Houd rekening met beperkte capaciteit, vol vol. Minimumleeftijd: geschikt voor alle leeftijden. Prijs: entree gratis. Deel dit event Print. za 27 okt. De Clercqstraat 130, 1052 NP Amsterdam.
CBK Amsterdam Agenda.
Voor deze bijzondere expositie kozen 15 straatwijze Amsterdammers uit 5.000 werken van de collectie CBK Amsterdam hun 30 favorieten. De jonge tentoonstellingsmakers hebben in hun leven vaak al veel meegemaakt en bewandelden een ander pad dan de meeste van hun leeftijdgenoten.
Alex Hamstra Photography.
Fotos Camera Japan Festival Amsterdam 2018. Japan in Nederland. Taiko Workshop Dojo Kyôchô. Japan in Nederland. GAKA Tomoko Mukaiyama Oerol 2018. Japan in Nederland. Origami Workshop Unicef Studententeam Groningen. Fotos Terschellinger Filmdagen Buitenbios 2018. Fotos Rock Roll Street Terschelling 2018.
Workshop Kalligrafie Luova tyttö.
Het stond al tijden in mijn agenda en ik verheugde me er al weken op, een workshop Kalligrafie!: Rommie vond op internet deze workshop en we vonden het wel leuk om weer eens iets nieuws te leren! Zaterdag reisde ik af naar Amsterdam om daar de basisbeginselen te leren.
Onze docenten Volksuniversiteit.
Zij is lid van de Vlaams-Nederlandse Kalligrafievereniging Scriptores. Naast haar werk voor KO Oegstgeest geeft zij ook cursussen vrije kalligrafie voor beginners bij de Volksuniversiteiten in Lisse en Katwijk. Ann Wagenaar heeft haar opleiding genoten bij, en daarna samengewerkt met diverse bekende kunstenaars. Ze geeft al jaren les bij KO. Zij werkt vrij en in opdracht en exposeert regelmatig. Corina Zuiderduin volgde haar opleiding aan de Rietveldacacdemie in Amsterdam en studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit in Leiden met de specialisatie World Art Studies. Zij verzorgt tekencursussen in het RMO en Museum van Volkenkunde in Leiden. In haar lessen combineert zij kunsthistorische elementen met creativiteit. Sport en Welzijn. Corinne Baas-Hazevoet is al sinds haar jeugd geïnteresseerd in Oosterse cultuur, sport en filosofie. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu en geeft sinds 1997 cursussen in Do-In en Shiatsu. Linda de Boed is afgestudeerd als Interieurarchitecte en werkt al jaren als conceptontwerper in de particuliere sector, daarnaast runt zij samen met haar zus een conceptstore in Leiden. Marijke en Lex Burgel zijn beiden IVN natuurgids en begeleiden regelmatig wandelingen op de genoemde locaties. Lia van Dam, gediplomeerd voetreflexologe, geeft tijdens de workshop een stukje geschiedenis en achtergrond.
Arabisch kalligrafie workshop Oss 24 februari 2018 Evenementkalender.nl.
Arabisch kalligrafie workshop. Plaatsen: 25 nu er zijn alleen maar 8 plaatsen vrij! 50, per deelnemer 40, voor studenten. AANMELDEN is vereist. Aanmelden via email: f4desiign@gmail.com. of via 0615953188. Je hoeft zelf niets mee te nemen. Arabisch kalligrafie pen. Hoe begin je met het leren van kalligrafie en wat heb je hiervoor nodig.
Leer Japans kalligraferen met Azumi Uchitani.
Volgens Azumi dien je minimaal 800 Japanse tekens te leren om goed in Japan vooruit te komen qua leesbare communicatie en er zijn zelfs meer dan 1400 Japanse tekens. Voordat we begonnen met de les verzocht Azumi ons om gedurende 15 seconden aan 1 ding te denken.
Volksuniversiteit Amstelland.
1 workshop van 25, uur op zaterdag 30 maart 2019 om 1000: uur. Fotografie Masterclass zwart wit. 30 maart 2019. 1 workshop van 5 uur op zaterdag 30 maart 2019 om 1000: uur. Klik hier om door de brochure 2018-2019 te bladeren of te downloaden.
Kalligrafie Atelier Amsterdam.
Das dus mooi meegenomen! In Amsterdam West, verstopt in een achtertuin. is het kalligrafie atelier van Maria Links. Hier geeft zij in normale tijden kalligrafie les privé of aan kleine groepen. Hier werkt ze aan haar eigen kalligrafiewerken of aan opdrachten.
Kunstenaar Staf Daems.
Amsterdam, Hulst NL, Cadaques, Barcelona, Sabadell SP, Tokyo JP. Kessel, Lichtaart, Berlaar, Herentals, Heist-op-den-Berg, Rijmenam, Berchem, Begijnendijk, Mol, Lier, Baasrode, Nijlen, Rotterdam, Brussel, Everberg. Onderscheiden met de Berlaarse Cultuurprijs 2001. Doceerde aan de Stedelijke Academies voor Beeldende Kunst te Herentals en Lier. Hier ziet u een selectie uit het werk van Staf Daems. Lees meer Schilderijen. In 2012 werden kalligrafieën van Staf Daems tentoongesteld in gallerij Es in Nijlen tijdens de tentoonstelling Painted Poems. Painted Poems was een project waarbij Japanse kalligrafie rechtstreeks op de rug van het model werd geschilderd. Sinds zijn eerste studieverblijf in Japan beoefent Staf Daems het Japans penseelschilderen. Shodô, Japanse kalligrafie, behoort tot de zenkunsten, evenals. Lees meer Japanse kalligrafie.
OBA agenda oktober 2014 by OBA Amsterdam Issuu. Issuu. Issuu.
OBA agenda oktober 2014. De maandelijkse culturele uitgave van de Openbare Bibliotheek Amsterdam OBA i.s.m. het Amsterdams Uitburo. OBA agenda oktober 2014. Published on Sep 24, 2014. De maandelijkse culturele uitgave van de Openbare Bibliotheek Amsterdam OBA i.s.m. het Amsterdams Uitburo.
Workshop Kalligrafie e.a de Brug nieuws uit Amsterdam Oost.
Diversen Workshop Kalligrafie e.a. Workshop Kalligrafie, Handlettering, ZenTangle Typografie is een kennismaking met vier verschillende technieken in schrijven, tekenen en vormgeving. Na de uitleg kun je meteen aan de slag met de professionele materialen die voor je klaar liggen. Je krijgt tijdens de workshop tips tricks om verrassende uitingen te maken.

Contacteer ons