Zoeken naar kalligrafie workshop amsterdam

 
 
kalligrafie workshop amsterdam
KALLIGRAFIE.
U krijgt een hoop achtergrondinformatie over kalligrafie en de taal, en zal zelf tekens leren schrijven shji. Deze cursus is uitermate geschikt voor beginners zonder enige kennis van de taal. Natuurlijk is iedereen welkom. Locatie: Nieuwezijds Voorburgwal 177-2, 1012 RK Amsterdam.
Lokatie Laurier Laurierstraat 62 Gallerie, Workshops en meer.
Kalligrafie-workshop I amsterdam.
I amsterdam blog home. I amsterdam blog. I amsterdam blog home. Amsterdam Weekend Guide. Eten en drinken. I amsterdam blog. My Daily Shot of Culture. 24H West tips. Tijdens 24H West leer je van Manon Hoskam van studio Oh Pretty Paper! in de Miscellaneous Store de kunst van het schoonschrijven, of je nou nooit eerder gekalligrafeerd hebt of al een pro bent. Je kunt vrij inlopen en je lievelingswoorden leren schrijven. Schrijfmateriaal is aanwezig! 1000-1800: uur Inloopworkshop kalligrafie, doorlopend.
Kalligrafie Atelier Amsterdam.
In Amsterdam West, verstopt in een achtertuin. is het kalligrafie atelier van Maria Links. Hier geeft zij kalligrafie les priv├ę of aan kleine groepen. Hier werkt ze aan haar eigen kalligrafie werken of aan opdrachten. Cursussen en workshops voor grotere groepen geeft zij momenteel bij.
Atelier 6, creatieve cursussen en werkgroepen in Heerhugowaard en omgeving.
zondag 13 januari van 1100: tot 1600: uur open dag bij A6. 14 tot en met 19 januari zijn er weer open ateliers bij A6. Loop eens binnen en doe inspiratie op. zondag 10 februari van 930: tot 1330: uur workshop sieraad van klei maken.
Cursussen.
Vervolgens wordt er in de nabije omgeving naar interessant planten materiaal gezocht dat later in het te maken papier wordt verwekt oftewel samen geschept. Er wordt een design of kunstpapier gemaakt van 25 bij 41 cm. dat voor vele doeleinden geschikt is kalligrafie, lampen, etc. Traditionele Washi Workshop.
Nieuwe cursus en workshops Kalligrafie voor beginners.
workshop Brush Lettering Brushscript en Brush lettering. Nieuwe data nog niet bekend. Wil je als eerste bericht krijgen over nieuwe data, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! van 13.00 uur tot 16.00 uur in Mijn Atelier, Da Costastraat 13hs te Amsterdam. 45, inclusief benodigdheden voor de dag. Materialen voor thuis zijn bij mij te koop. Kalligraferen met spits penseel. Je leert een mooi vloeiend schrift, overal toepasbaar, op kaarten., wandversieringen of voor je bullet-journal. Naarmate de middag vordert ontwikkel je steeds meer je eigen vorm van schrift. We werken met brushpennen, inkten en aquarelverf. Je eindigt met een korte inspirerende tekst die je gaat uitwerken op A2 formaat. Alle workshops zijn van 13uur tot 16uur inclusief theepauze. Alle workshops en de cursus zijn in het nederlands, only private classes can be conducted in English, oder auf Deutsch! 2019 basis cursus Kalligrafie vol.
Bedrijfsuitje Amsterdam" Anders" Japan.
Een dagje Oosters genieten in Amsterdam met een ruim scala aan activiteiten, zoals.: Bezoek aan het Koninklijk Instituut voor de Tropen met een Japanse thee en sake-proeverij en een workshop Japanse etiquette en cultuurverschillen. Een speurtocht langs een Oosterse supermarkt en Oosterse winkeltjes gespecialiseerd in Japans keramiek, lakwerk en kookspulletjes. De rondwandeling wordt afgesloten met een echte Bubble-Tea-Experience. Te gast bij de traditioneel Chinese tempel met een workshop non-verbale communicatie en een kalligrafie demonstratie.
Japanse Kalligrafie Shod.
Wij noemen het ook wel Japanse kalligrafie. Het heeft zijn oorsprong in de Chinese kalligrafie, maar met de introductie van hiragana en katakana in de 4 e eeuw, is er een eigen stijl uit voort gekomen. Vorig jaar had ik de beginnerscursus Shod gemist.
Onze docenten Volksuniversiteit.
Zij is lid van de Vlaams-Nederlandse Kalligrafievereniging Scriptores. Naast haar werk voor KO Oegstgeest geeft zij ook cursussen vrije kalligrafie voor beginners bij de Volksuniversiteiten in Lisse en Katwijk. Ann Wagenaar heeft haar opleiding genoten bij, en daarna samengewerkt met diverse bekende kunstenaars. Ze geeft al jaren les bij KO. Zij werkt vrij en in opdracht en exposeert regelmatig. Corina Zuiderduin volgde haar opleiding aan de Rietveldacacdemie in Amsterdam en studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit in Leiden met de specialisatie World Art Studies. Zij verzorgt tekencursussen in het RMO en Museum van Volkenkunde in Leiden. In haar lessen combineert zij kunsthistorische elementen met creativiteit. Sport en Welzijn. Corinne Baas-Hazevoet is al sinds haar jeugd geïnteresseerd in Oosterse cultuur, sport en filosofie. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu en geeft sinds 1997 cursussen in Do-In en Shiatsu. Linda de Boed is afgestudeerd als Interieurarchitecte en werkt al jaren als conceptontwerper in de particuliere sector, daarnaast runt zij samen met haar zus een conceptstore in Leiden. Marijke en Lex Burgel zijn beiden IVN natuurgids en begeleiden regelmatig wandelingen op de genoemde locaties. Lia van Dam, gediplomeerd voetreflexologe, geeft tijdens de workshop een stukje geschiedenis en achtergrond.
kalligrafie handlettering en bullet journal workshops in Amsterdam Kalligrafie Nederland Vlaanderen Scriptores.
workshop Massimo Polello en Wendy Orville Italie 2019. December 5, 2018. cover van tijdschrift 4 2018. November 26, 2018. November 22, 2018. Book of possibilities. November 5, 2018. I'm' busy working on my blog posts. Watch this space! kalligrafie handlettering en bullet journal workshops in Amsterdam.
Workshop Moderne Kalligrafie, Amsterdam.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Workshop Moderne Kalligrafie, Amsterdam.

Contacteer ons