Meer resultaten voor Japanse kalligrafie

 
 
Japanse kalligrafie
Leer Japans kalligraferen met Azumi Uchitani.
Posted on 07/09/2015 by Redacteur in Life style Amsterdam // 0 Comments. De charmante Japanse eigenares Azumi Uchitani van de in Bussum gesitueerde gallery Japanese Salon geeft les in het kalligraferen van Japanse tekens. Kalligraferen van Japanse tekens combineert Azumi met een vorm van meditatie, want het kalligraferen van Japanse tekens doe je niet zo maar even.
Japanse Kalligrafie Creatief met Zwarte Inkt Astrid Menick.
Zelf heb ik vroeger wel gewone kalligrafie gedaan, maar ik kon me moeilijk voorstellen waarom je Japanse kalligrafie wilt gaan doen, als je de Japanse taal niet eens spreekt. Totdat ik zag dat hier in Groningen, bij de Japanse winkel Batsu een workshop shodô, Japanse kalligrafie werd gegeven.
Japan Festival Japans Festival.
Op dit festival kunt u genieten van een prachtige programma, met Taiko drums en een verscheidenheid van de Japanse culturele voorstellingen. Heb je altijd meer wilt weten over de Japanse kalligrafie, Martial Arts? En wil je de kunst leren van de Origami Japanse vouwkunst?
Kalligrafie workshop Japanse Tuin UiT in Hasselt.
Leer je Japanse naam schrijven met penseel en inkt aan de hand van de basistechnieken van de Japanse kalligrafie. Elke maand krijg je de kans om je anderhalf uur lang te verdiepen in de kunst van het Japans schrijven, geperfectioneerd door de rijkere samoerai.
Van YouTube naar Japan voor kalligrafieles NRC.
De kunst van Japanse kalligrafie leer je het beste in Japan. Fotoredacteur Paula van Akkeren reisde voor ruim een maand naar Tokio. Aan de hand genomen door de tachtigjarige Saiso, dompelde ze zich onder in de kunst en de cultuur.
Japanse kalligrafie Sho Shodo.
Sho betekent schrijven en de Japanse kalligrafie wordt ook wel shodô genoemd, hetgeen de weg van het schrijven betekent. Het is de manier om de Japanse karakters te schrijven. Kalligrafie is natuurlijk bij ons ook niet onbekend en heeft meer iets weg van schoonschrijven of op een bepaalde manier mooi schrijven.
Kalligrafie schrift kalligrafie leren Japanse kalligrafie.
Japanse kalligrafie workshop.
E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Japanse kalligrafie workshop. Georganiseerd door t Japans Cultureel Centrum. Zaterdag 9 september 2017 van 1400: 1600: UTC02.
Kalligrafie/Sumi-E.
Lotus met Bamboe. Sumi-e Lotus" met Bamboe." 35 x 70 cm. Prijs: 165, excl. Kalligrafie opkomende maan. Prijs: 200, per stuk. Prijs: 62, excl. Nieuwezijds Voorburgwal 177, 1012 RK Amsterdam Tel: 020-6279523 Fax: 020-6279736 Email: info@japans.nl. 2010 t Japanse Winkeltje.
Penselen voor kalligrafie online kopen Kunstenaarsbenodigdheden gerstaecker.nl.
Japanse penselen set. DA VINCI schoolpenselen, set. Chinees groot rond penseel paardenhaar. LÉONARDkalligrafiepenseell, serie 5500RO. Japans penseel Maruyama" gemengd haar. LÈONARD AQUA NOMADE warwebrush aquarelpenseel, set. Japans penseel Chory" gemengd haar. Chinees penselen carousel Penselen houder. Chinese penselen sets geitenhaar en gemengd haar. Léonard kaartjes met ideogrammen. LÉONARD kalligrafie set.
Shod: de weg van de kalligrafie Katern: Japan.
Niet alleen in China en in Japan, maar ook in Korea wordt tegenwoordig nog steeds gekalligrafeerd. Kalligrafie van het hangul is weliswaar niet zo bekend als kalligrafie van Chinese hanzi of Japanse kanji, maar wordt toegepast en volgt dezelfde regels.
Kalligrafie les Japanse Tuin AANPASSING DATUM Tickets, zon, 27 mei 2018 om 1100: Eventbrite.
Leer je Japanse naam schrijven met penseel en inkt aan de hand van de basistechnieken van de Japanse kalligrafie. Per sessie zijn er 10 plekken beschikbaar. In je ticket is de toegang tot de Tuin en gebruik van het materialen inbegrepen.

Contacteer ons