Resultaten voor Japanse kalligrafie

 
 
Japanse kalligrafie
HAMACHI Japanse cultuur.
Als je daarentegen zo nu en dan eens lekker lacht om jezelf en de absurditeiten in het leven die tenslotte volop voorhanden zijn, dan kun je alles doorstaan. De Japanse kalligrafie in het restaurant is gemaakt door Michio Ishikura. VISIT JAPAN ENJP.
Japanse Kalligrafie Shod.
/ 2 COMMENTS. Japanse Kalligrafie Shod Shod is Japans voor weg van het schrijven. Wij noemen het ook wel Japanse kalligrafie. Het heeft zijn oorsprong in de Chinese kalligrafie, maar met de introductie van hiragana en katakana in de 4 e eeuw, is er een eigen stijl uit voort gekomen.
Leer Japans kalligraferen met Azumi Uchitani.
Posted on 07/09/2015 by Redacteur in Life style Amsterdam // 0 Comments. De charmante Japanse eigenares Azumi Uchitani van de in Bussum gesitueerde gallery Japanese Salon geeft les in het kalligraferen van Japanse tekens. Kalligraferen van Japanse tekens combineert Azumi met een vorm van meditatie, want het kalligraferen van Japanse tekens doe je niet zo maar even.
Japans schrift Wikipedia.
Oefeningen in kalligrafie, geschreven in Kanji en Kana. Het Japanse schrift is een verzameling schrijfmethoden waarmee een Japanse tekst geschreven kan worden. 3 Combinatie van schriftsoorten. 5 Zie ook. Oorsprong van hiragana. Het volledige schrift bestaat uit de volgende schrijfmethoden.:
Japanse kalligrafie Sho Shodo.
Sho betekent schrijven en de Japanse kalligrafie wordt ook wel shodô genoemd, hetgeen de weg van het schrijven betekent. Het is de manier om de Japanse karakters te schrijven. Kalligrafie is natuurlijk bij ons ook niet onbekend en heeft meer iets weg van schoonschrijven of op een bepaalde manier mooi schrijven.
Kalligrafielessen Japanse Tuin Visit Hasselt.
Elke maand krijg je de kans om je anderhalf uur lang te verdiepen in de kunst van het Japans schrijven, geperfectioneerd door de rijkere samoerai. Leer je Japanse naam schrijven met penseel en inkt aan de hand van de basistechnieken van de Japanse kalligrafie.
Shod: de weg van de kalligrafie Katern: Japan.
Niet alleen in China en in Japan, maar ook in Korea wordt tegenwoordig nog steeds gekalligrafeerd. Kalligrafie van het hangul is weliswaar niet zo bekend als kalligrafie van Chinese hanzi of Japanse kanji, maar wordt toegepast en volgt dezelfde regels.
Japan Festival Japans Festival.
Op dit festival kunt u genieten van een prachtige programma, met Taiko drums en een verscheidenheid van de Japanse culturele voorstellingen. Heb je altijd meer wilt weten over de Japanse kalligrafie, Martial Arts? En wil je de kunst leren van de Origami Japanse vouwkunst?
Kalligrafie/Sumi-E.
Lotus met Bamboe. Sumi-e Lotus" met Bamboe." 35 x 70 cm. Prijs: 165, excl. Kalligrafie opkomende maan. Prijs: 200, per stuk. Prijs: 62, excl. Nieuwezijds Voorburgwal 177, 1012 RK Amsterdam Tel: 020-6279523 Fax: 020-6279736 Email: info@japans.nl. 2010 t Japanse Winkeltje.
Kalligrafie Anneke Roozendaal Kalligrafie.
De penseelstreek kan dik en breed zijn, of diepzwart en gesloten, of dun en fijn, of licht en doorschijnend, als de kwast bijna droog is. Ik heb me verdiept in alle stijlen van kalligrafie, volgens een eeuwenoude traditie, oude meesters bestudeerd.
KALLIGRAFIE.
Japanoloog Owen Tjon Sie Fat kunt u ervaren hoe het werken met fude penseel en hanshi rijstpapier leidt tot de kenmerkende esthetische regels van de Japanse kalligrafie. U krijgt een hoop achtergrondinformatie over kalligrafie en de taal, en zal zelf tekens leren schrijven shji.
Van YouTube naar Japan voor kalligrafieles NRC.
De kunst van Japanse kalligrafie leer je het beste in Japan. Fotoredacteur Paula van Akkeren reisde voor ruim een maand naar Tokio. Aan de hand genomen door de tachtigjarige Saiso, dompelde ze zich onder in de kunst en de cultuur.

Contacteer ons