Meer resultaten voor moderne kalligrafie cursus

 
 
moderne kalligrafie cursus
NINA weddings Workshop Moderne Kalligrafie voor Beginners NINA weddings.
Over NINA weddings. Workshop Moderne Kalligrafie voor Beginners. Geplaatst door Janina in Events op 6 februari, 2015 1 Comments MODERNE KALLIGRAFIE VOOR BEGINNERS. Hou je van mooi handgeschreven teksten op kaarten, een mooie manier om cadeaulabels te beschrijven, love notes, je lievelingsquotes.
Sorro.nl Kalligrafie Lettering en Workshops in Amsterdam Tip 6: Leren kalligraferen? Start met Copperplate.
En er zijn zoveel stijlen dat er vast iets is naar jouw smaak! En toch geef ik in mijn beginners workshop kalligrafie les in het Copperplate script. Je vraagt je misschien af: waarom Copperplate en geen moderne stijl? Moderne kalligrafie is veel populairder!
Cursus: handlettering workshop RICK Regionaal Instituut Cultuur en Kunsteducatie.
Pak nu een potlood of een rode stift en omcirkel alle plekken waar je een neerwaartse beweging maakte. Hier moet je dus meer druk zetten. Nu nog veel oefenen natuurlijk. Moderne kalligrafie werkt hetzelfde: bij een neerwaartse beweging zet je meer kracht en krijg je dikkere lijnen.
Workshop Workshop Moderne Moderne Kalligrafie Kalligrafie voor voor beginners beginners nog Buizingen 4 Halle plaatsen Nieuwsblad. Buizingen Het Halle Nieuwsblad. Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Volg een workshop moderne kalligrafie voor beginners en leer met een spitse pen en inkt schrijven. De workshop is inclusief een starterskit met degelijke kalligrafie materialen die je achteraf mee naar huis mag nemen. Toon kaart Liesbet Merens Kalligrafie Floralaan 14 1501 Buizingen Halle.
Workshops Liesbet Merens Kalligrafie.
Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie en leer met een spitse pen en inkt schrijven. Of volg een workshop Brushlettering waar je met een stift met een penseelpunt de basis leert.
witruimte Home.
Leerschool Moderne Kalligrafie. W I T R U I M T E. e e n c u r r i c u l u m m e t v i s i e. Wij zijn een groep ervaren lesgevers, verspreid over heel Vlaanderen, die aan de hand van een weldoordacht leersysteem.
cursus.
Klik op de gewenste letter! Het plaatsen van deze kalligrafiecursus op het internet is bedoeld voor diegenen die in het verleden reeds een basiscursus volgden en die deze cursus willen gebruiken als herbronning, als een opfrisser om opnieuw aan de slag te gaan met kalligrafie.
Liesbet Merens Kalligrafie Liesbet Merens Kalligrafie.
Toen ik Moderne Kalligrafie leerde, ontdekte ik dat door de concentratie, je er heel rustig wordt. Daarnaast kan ik er mijn creativiteit in kwijt. Moderne Kalligrafie werd ondertussen meer dan een hobby en ik wil je graag de kunst van mooie letters schrijven aanleren.
WORKSHOP Moderne Kalligrafie KIJKkalligrafie.
Maaseik SYNTRA Limburg.
Nieuwe moderne technieken en de digitalisering maken het er niet gemakkelijker op. Toch is de bouw met bijna 100.000 jobs een belangrijke werksector in Vlaanderen. Boeiend en afwisselend, elke dag anders. Met onze opleidingen en bijscholingen kan jij er als timmerman, loodgieter, aannemer ook deel van uitmaken.
Handlettering moderne kalligrafie Creatief Deventer.
Handlettering moderne kalligrafie. In overleg Creatieve workshop. Galerie 57 Deventer, Overijssel. Word fan van Uitzinnig.nl. Klik op Vind ik leuk. Zin in een gezellige middag met vriendinneneen, vrijgezellenfeest of een teamuitje? Of heb je behoefte aan een privé workshop voor 1 of 2 personen?
Workshop: Moderne kalligrafie en Brushkalligrafie door Kathy De Wit Bilzen Wattedoen.be.
In deze workshop duik je samen met Kathy in de Moderne kalligrafie met pen en inkt, leer je op een nieuwe manier schrijven mt druk en verkent daarnaast de hedendaagsere vorm, Brush kalligrafie, kalligraferen met penseelstiften/pennen. Eens je dat onder de knie hebt ga je een eigen woord of zin max. 5 woorden leren vormgeven zodat je de workshop kan afronden met een eigen afgewerkte postkaart A5. Je hebt voor deze workshop geen ervaring nodig, iedereen begint op hetzelfde niveau. Atelier Hilde Brugstraat 2 3740 Bilzen Telefoonnummer.: 0473252795 Reserveren is niet nodig Tarief.: Vanaf 10 jaar Internet.: Zondag: van 1400: tot 1700.: Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden. Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief! In dezelfde categorie.: Cursus Instagram fotografie.

Contacteer ons