Resultaten voor kalligrafie boek

 
 
kalligrafie boek
bol.com Kalligrafie Voor Beginners, Mary Noble 9781405488990 Boeken.
Met kalligrafie maakt u van alles wat u schrijft een klein kunstwerk. In dit boek vindt u voorbeelden van fraaie alfabetten en een scala aan idee├źn om deze toe te passen. Alfabetontwerpen, kalligrafie op golvende lijnen, gedecoreerde initialen met bladgoud, speciale effecten met kleuren en motieven: de mogelijkheden zijn eindeloos.
Kalligrafie Boeken.
Kalligrafie een beginnetje set. Een handleiding voor de beginnende kalligraaf, om te leren kalligraferen met verschillende pennen. Set inclusief de pennen die behandeld worden in het boekje: kalligrafiepen, kroontjespen, scroll of dubbellijnpen en redispen, houder. BTW: 995, 995., Kalligrafie: een beginnetje.
Basiscursus kalligrafie Standaard Boekhandel.
Nu reserveren, straks afhalen. De belangrijkste technieken en de meest gebruikte lettertypes stap voor stap uitgelegd Dit boek is een ideale inleiding tot de kalligrafie. Het begint met de basistechnieken en behandelt dan de meest voorkomende lettertypes foundational, unciaal, gotisch, italic, puntig italic en copperplate.
bol.com Handboek Kalligrafie, Mary Noble 9789021336695 Boeken.
Zelf vind ik het boek Handboek Kalligrafie een mooi en duidelijk geschreven boek. In het begin wordt er veel informatie gegeven over materialen en benodigdheden, de eerste pennenstreken en er worden verschillende tips gegeven. Er wordt halverwege het boek uitgebreid ingegaan op het handschrift en de alfabetten.
bol.com Basiscursus kalligrafie, Maureen Sullivan 9789044732757 Boeken.
De belangrijkste technieken en de meest gebruikte lettertypes stap voor stap uitgelegd. Dit boek is een ideale inleiding tot de kalligrafie. Het begint met de basistechnieken en behandelt dan de meest voorkomende lettertypes foundational, unciaal, gotisch, italic, puntig italic en copperplate.
bol.com Bruynzeel Kalligrafiepen Luxe Set kalligrafie boek voor beginners.
Boek Kalligrafie voor beginners. Zo eenvoudig is Kalligraferen bevat unieke foto's' en toont elke subtiele, vloeiende beweging van pen en hand: een veelheid van kalligrafiestijlen komt op de foto's' tot leven. Alle materialen, benodigdheden en technieken worden uitvoerig besproken. Auteurs: Mary Noble Marthe C.
bol.com Kalligrafie compleet, David Harris 9789058777331 Boeken.
Uitgever: Forte uitgevers B.V. Deze helder geschreven gids over de kunst van het schoonschrift is het ultieme boek voor iedereen die geïnteresseerd is in het toepassen en ontwerpen van sierlijke lettertypes. 100 fraai ontworpen schrijfletters uitgelegd met duidelijke stapsgewijze instructies en algemene richtlijnen voor kalligrafie.
bol.com Kalligrafie, Janet Mehigan 9789059206786 Boeken.
Je vindt dit boek in. Hobby, Huis Tuin. Nieuw of tweedehands. Tekenen, Schilderen Kalligrafie Populair thema. Tekenen, schilderen en kaligrafie Verschijningsvorm. Toon meer Toon minder. Zeer goed Goed Gemiddeld Onvoldoende Slecht. Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven.
Vind kalligrafie in Boeken op Marktplaats.nl.
boek Kalligrafie van A tot Z Timon Stevens. Het boek ziet er vrijwel als nieuw uit boek kalligrafie van a tot z timon stevens cantecleer 7e druk 1987 160 pag. Een leidraad voor het schrijven en tekenen van letters en teksten eventuele verzendkosten zijn euro 340, kijkt u ook eens bij onze andere advertenties voor meer boeken en andere leuke.

Contacteer ons