Meer resultaten voor kalligrafie cursus

 
 
kalligrafie cursus
Cursus Kalligrafie Opleiding Kalligrafie als thuisstudie NHA.
Gratis proefles Inschrijven 15 dagen gratis proberen. 16 x 13, 00. 5 / 5. Beoordeeld door 15 studenten. Kies voor rechts of linkshandig. Studeer in jouw eigen tempo. Start binnen enkele minuten. Studieduur: 16 maanden. ZO STUDEER JE. Leer de kunst van schoonschrijven met de cursus Kalligrafie. Zinnen, woorden en letters komen visueel tot leven bij kalligrafie. In de cursus Kalligrafie leer je schoonschrijven met sierlijke letters die elke tekst direct extra uitstraling geven. Deze cursus is ideaal voor beginners en aankomend professionele schoonschrijvers. Zelfs schrijvers met het allerslechtste doktershandschrift leren tijdens de hobbycursus Kalligrafie razendsnel hoe je schrijft in schoonschrift.
Rumi Kunst Instituut Rotterdam kunstinzicht.nl.
portfolio's' exposities Adressen prikbord info favorieten Zoeken login. Cursussen en workshops. favorieten Verwijder uit favorieten. Rumi Kunst Instituut. Arabische Kalligrafie Kunst. Naast het vervaardigen van kunstwerken en verkoop van kunstmaterialen aangaande de ebru en kalligrafie kunst, bieden wij ook workshops en cursussen.
An Vanhentenrijk Kalligrafie Bonheiden.
Meer info en inschrijvingen.: Online Zoom cursus van 7 lessen Nederlands gesproken. Onderwerp: Moderne kalligrafie. Data: 26/01, 09/02, 23/02, 09/03, 23/03, 06/04, 20/04 REEDS VOLZET. Organisatie: An Vanhentenrijk. Meer info: info@anvanhentenrijk.be. Weekendstage Papieren schalen in combinatie met kalligrafie. 13 en 14 maart 2021.
Workshops kalligrafie Archieven.
Kalligrafie workshop, cursus ontwerp, webshop. Modules members only. Gevorderde cursus Flourishing. Modules members only. Boek Kalligraferen kun je leren! Werkboek Copperplate kalligrafie. Toont alle 4 resultaten. Sorteer op populariteit. Op gemiddelde waardering sorteren. Sorteren op nieuwste. Sorteer op prijs: laag naar hoog.
Cursus Chinese Kalligrafie Rotterdamse Volksuniversiteit.
Chinese Kalligrafie beginners. Chinese Kalligrafie beginners. Maak in deze cursus Kalligrafie kennis met de oudste kunstvorm uit China: het Chinese schrift. U leert de basisstrepen van de karakters, de techniek om met de penseel om te gaan en de goede verhouding van de karakters.
Cursus Kalligrafie, mooi leren kalligraferen LOI.
Zo leer je bijvoorbeeld hoe het schrift zich heeft ontwikkeld en welke schriftsoorten er zijn, hoe de middeleeuwse monniken hun bijbelse teksten verfraaiden en hoe je de Griekse en Romeinse lettersoorten, die we nu nog steeds gebruiken, kunt schrijven. Door veel te oefenen, leer je deze verschillende stijlen en letters gebruiken. Je komt meer te weten over compositie, vlakverdeling en kleurgebruik. En natuurlijk leer je ook alles over de materialen die je nodig hebt. Welke materialen en papiersoorten kun je gebruiken? Welke inkt en verfsoorten zijn het meest geschikt? En hoe ga je met je materiaal om? Daarnaast leer je hoe kalligrafie wordt gebruikt. Je gaat werken aan je eigen initialen, opschriften, langere teksten, doet inspiratie op met spreuken en gedichten en wordt uitgedaagd om veel te oefenen met je eigen kunstwerken als resultaat. We behandelen oorkonden en heraldiek, maar ook andere vormen van kalligrafie komen uitgebreid aan de orde. Zodat je straks weet wat er allemaal mogelijk is met kalligrafie. Bij de cursus Kalligrafie ontvang je gratis een complete Bruynzeel vulpenset met 6 verschillende kalligrafiepensoorten. De pennenset is geschikt voor rechts en linkshandigen.
Workshop Kalligrafie Hansbeke Deinze Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Cursus of workshop. Eten en drinken. Fiets of wandelroute. Kamp of vakantie. Kermis of feestelijkheid. Lezing of congres. Markt of braderie. Natuurgebied of park. Park of tuin. Party of fuif. Recreatiedomein of centrum. Spel of quiz. Thema of pretpark. Wat is Kalligrafie Kalligrafie is de kunst van het schoonschrift. De nadruk komt hiermee niet enkel te liggen op de taal en inhoud maar op de vorm en het grafische. Het is de kunstvorm waarin het esthetische van schrift wordt uitgewerkt.
Workshop kalligrafie: module 1 Artisan.
We leren in deze module de kapitalen van het humanistisch cursief schrijven, logisch vervolg op de kleine letter van het humanistisch cursief van module 1. filed under: Workshops. Workshop kalligrafie: Module 3 geannuleerd. Posted 24 augustus 2020 by Rita Bollaert. Module 3 brengt het humanistisch cursief met de kleine letters en de kapitalen samen met het accent op de contrastwerking. filed under: Workshops. Workshop Kleurenleer geannuleerd. Posted 28 september 2020 by Rita Bollaert. Kleurenleer: warme en koude kleuren, primaire kleuren, nieuwe kleuren ontdekken. Deze workshop zal letterlijk je dag kleuren! Met aquarelverf in de 3 primaire kleuren: rood, geel en blauw maken we praktische oefeningen om een inzicht te krijgen in de wondere wereld van kleuren. filed under: Workshops. workshop Redispen: het lapidair alfabet geannuleerd. Posted 1 oktober 2020 by Rita Bollaert. Er wordt geschreven met redispen met een vierkant en een rond voetje. Deze pen leent zich uitstekend om het Lapidair schrift op papier neer te zetten.
Nieuws Academie Lier.
Vrijdag 29 februari plaatsten we de directie van de academie in de bloemetjes. Z├ęker in deze hectische tijden is het belangrijk om onze appreciatie te tonen voor hun harde werk. Liesbet Van Huysse en Geert Hendrix jullie zijn een topdirectie!
Start cursus Kalligrafie Geel UiT in Vlaanderen.
Start cursus Kalligrafie. Menus schrijven, wenskaartjes versturen Alles wordt nog leuker als je het in een sierlijk handschrift kan doen.Dit jaar leren we het Fraktur; een sierlijk, Gotisch schrift dat door iedereen gesmaakt wordt. Zowel mensen die al een schift kennen, als beginners kunnen instappen in deze cursus.
Chinese Kalligrafie intermediate/gevorderd Universiteit Leiden.
Campus Den Haag. Chinese Kalligrafie intermediate/gevorderd. Kunst en vrije tijd Beeldende kunst. Chinese Kalligrafie intermediate/gevorderd. Maandag van 1600-1800: uur 5 april geen les Pasen. Voor iedereen die eerder een cursus Chinese kalligrafie heeft gevolgd. Minimum leeftijd 17 jaar. Op woensdagmiddag wordt een beginners/intermediatecursus aangeboden.
Cursus: kalligrafie RICK Regionaal Instituut Cultuur en Kunsteducatie.
Hou je van kalligrafie? Wil jij ook op deze creatieve, kunstzinnige manier leren schrijven? Kies dan voor de RICK cursus Kalligrafie. Tijdens deze cursus ga je aan de slag met kalligrafie, de kunst van het schoonschrift. Je leert twee lettertypes schrijven: kleine en hoofdletters.

Contacteer ons