Resultaten voor kalligrafie teksten wenskaarten

 
 
kalligrafie teksten wenskaarten
Losse Kaart Kaartjes Muurkranten.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. tel: 32 50 31 26 01 Contact. Muurkranten De Muurkranten. Beterschap en moed. Afscheid en rouw. Communie en vormsel. Geboorte / doopsel. Huwelijk en jubileum.
Over Manna.
Waar je terecht kan om even op adem te komen, om van een mooi schilderij te genieten of om een inspirerende kalligrafie te bewonderen. Een oase van schoonheid en rust waar. je gesterkt weer buiten komt. Uitgeverij Muurkranten kocht in het voorjaar van 2001 een historisch pand in de Brugse binnenstad. Eind oktober 2001 werd er een nieuw project rond religieuze kunst opgestart. Religieus dient hierbij in de ruimste betekenis van het woord opgevat te worden: het gaat van expliciet christelijke iconografie tot kunst waarin spiritualiteit en zinsvragen aangeraakt en verwerkt worden. Het project kreeg de naam Manna omdat deze term een eenduidige betekenis heeft en in de meeste Europese talen voorkomt. Manna wil een gastvrij huis zijn voor Bruggelingen en toeristen, een woning met mooie dingen, zomaar aangeboden, waar men gesterkt buitenkomt. De tentoonstelling met werk uit verschillende disciplines wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd. Een uitgebreid aanbod tekst en wenskaarten, fotokaarten zonder tekst en de nieuwste tekst-geschenkboekjes van Uitgeverij Muurkranten.
Kalligrafie: Gotisch schrift toepassingen Sint-Genesius-Rode/Rhode-Saint-Gense UiT in Vlaanderen.
Met verschillende soorten pennen, papier en schrijfvloeistoffen zoeken we naar aangepaste vormgeving volgens de inhoud van korte teksten. Wenskaarten, haiku's, haalbare varianten en kalligrafische experimentjes staan op het programma. Deze cursus is zowel bedoeld voor wie pas heeft kennisgemaakt met kalligrafie, als voor meer gevorderde deelnemers.
Marie-Jeanne Van Deursen Kalligrafie.
Marie-Jeanne Van Deursen, geboren te Temse in 1948, koesterde reeds als kind mooie versjes, teksten en gedichten die ze bewaarde in kaftjes of in schriftjes. Zo groeide haar liefde voor de mooie vorm van het letterbeeld. In 1991 maakte ze voor het eerst kennis met de kalligrafie en verdiepte zich verder in een uitgebreid gamma van verschillende schriften.
Wenskaarten: leuke teksten voor kerst en nieuwjaarskaarten.
Creatief met kaarten Nederlandstalig tijdschrift. Reageer op het artikel Wenskaarten: leuke teksten voor kerst en nieuwjaarskaarten." Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief.
Symposion Wenskaarten.
Vraag het aan Sofie. 2019, Symposion algemene voorwaarden BE 0518.733.729. webshop met de hand geschreven door Webdoos. 050 33 61 31 info@symposion.be Vind ons leuk op Facebook maandag. Verder Winkelen AFREKENEN. Bent u zeker dat u dit item wilt verwijderen?
Stenen Carine Creus Wenskaarten Arduinsteen met kalligrafie.
Zelf ontworpen wenskaarten en kalligrafie op arduinsteen. Ik schrijf zinvolle teksten in kalligrafie op arduinsteen. De stenen kunnen voor verschillende gelegenheden aangekocht worden. Er zijn specifieke soorten zoals geboorte huwelijk verjaardag en rouwsteentjes. Maar het aanbod is veel ruimer dan dit.
Symposion Home.
Vraag het aan Sofie. 2019, Symposion algemene voorwaarden BE 0518.733.729. webshop met de hand geschreven door Webdoos. 050 33 61 31 info@symposion.be Vind ons leuk op Facebook maandag. Verder Winkelen AFREKENEN. Bent u zeker dat u dit item wilt verwijderen?
Ligatura Geboortekaartjes Muurstickers Home.
De ideale job zou ik nergens vinden, ik moest hem zélf creëren. Mijn werk werd een ligatuur tussen grafische vormgeving, kalligrafie, typografie en illustratie: een mix van artistiek en commercieel werk en een combinatie van het lay-outen van boeken en magazines enerzijds en mijn eigen collectie wenskaarten en geschenken anderzijds.
Vlaanderen. Jaargang 44 dbnl.
Het zal ongetwijfeld via zijn grafisch werk zijn dat Bosschaert tot de kalligrafie gekomen is. Hij houdt van mooie, korte, inslaande teksten die hij dan zelf neerschrijft in een typische sterke verschijning. Hij zorgde voor wenskaarten en zijn kalligrafieen vindt men in verschillende plaatselijke tijdschriften.
STOFfenDOOS Stoffendoos.
Stof, papier, posters, parels, linten, borduurwerk, tekst en kalligrafie. Zo wordt elke doos een uniek juweel of cadeau. Verschillende dozen kunnen bekleed worden met hetzelfde materiaal, bv. stof van overgordijnen, behang, zijde zodanig dat alles precies ton-sur-ton past in uw interieur. Ook dozen bekleed met uw favoriete foto, een reproductieoude, landkaarten, muziekpartiturenhandgeschept, papier of een kindertekening behoren tot de mogelijkheden. Mijn specialiteit is een doos te creëren voor uw geschenk, precies aangepast naar kleur en vorm. A gift in a box, met als resultaat twee geschenken die één geheel vormen. Het geheel wordt door u bepaald, klassiek of frivool. U kiest alleszins voor iets exclusiefs en heel persoonlijks. Stoffendoos is een one woman business. Stoffendoos wil geen grote productie maar stuk voor stuk unieke creaties van perfect maatwerk en hoge kwaliteit, met fijne tactiele en esthetische waarde. In mijn ambacht zit ook een groot deel recyclage verweven, om zo afgeschreven materiaal een nieuw leven te geven. Voorbeelden: collage van theezakjes, oude landkaarten, partituren, oude stoffen, wenskaarten, kalenders, stoffen boodschaptassen enz.
Kalligrafietoepassingen.
Men gebruikt het voor het maken van uitnodigingen, geboortekaartjes, menu's, kaartjes voor bloemstukken en geschenken, naamkaartjes, verjaardagskaarten en kerstkaarten, voor het schrijven van enveloppen en etiketten, tekst in fotoalbums, wandteksten enz. KALLIGRAFIE MEER OVER KALLIGRAFIE FOTO'S' TEKSTEN FOTO'S' WENSKAARTEN SCHRIFTEN.

Contacteer ons