Op zoek naar Workshop Kalligrafie?

 
 
Workshop Kalligrafie
Workshop Moderne Kalligrafie: BASIS 24 Januari 2018 volzet Liesbet Merens Kalligrafie.
Wil je graag de basis leren van de Moderne Kalligrafie? Zoek niet verder en we nodigen je graag uit op deze workshop waar je echt aan de slag gaat. Hier zet je je eerste stappen in de wereld van Moderne Kalligrafie zodat je zelf thuis verder aan de slag kunt.
Cursus kalligrafie voor beginners Kessel-Lo Wattedoen.be.
Teken en schilderlessen Vlaams-Brabant. Cursus kalligrafie voor beginners. In deze basiscursus van 6 lessen leer je het sierlijke Humanistische cursief schrijven met een brede pen. Data: 30/9, 14 en 0, 18/11 en 16/1een voorkennis of academische kennis vereist. Basismateriaal en syllabus zijn in de prijs inbegrepen.
Basiscursus kalligrafie.
De annulering moet schriftelijk gebeuren. Dat kan per mail naar workshops@debanier.be. Vermeld je naam, reservatienummer, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer, de winkel en de naam van de workshop. Bij een annulering tot tien dagen voor de workshop wordt je inschrijvingsgeld terugbetaald, behalve de administratiekosten.
kalligrafie cursus de basis Leuven UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. kalligrafie cursus de basis. Cursus of workshop Creativiteit. In deze cursus wordt het lettertype humanistisch cursief in 10 lessen van telkens 2 uur aangeleerd. We starten met basisoefeningen, leren o.a. penstand en hellingsgraad en passen deze toe.
Kalligrafie-handlettering met Kathy zondag 8 april 2018 14.00u 17.00u helen b.
Deze workshop laat je opnieuw proeven van letters te schrijven en te tekenen. We duiken in de Moderne kalligrafie met pen en inkt, leren op een nieuwe manier schrijven mét druk en verkennen daarnaast de hedendaagsere vorm, brush kalligrafie, kalligraferen met penseelstiften/pennen.
Workshop: Moderne kalligrafie en Brushkalligrafie door Kathy De Wit Bilzen Wattedoen.be.
In deze workshop duik je samen met Kathy in de Moderne kalligrafie met pen en inkt, leer je op een nieuwe manier schrijven mt druk en verkent daarnaast de hedendaagsere vorm, Brush kalligrafie, kalligraferen met penseelstiften/pennen. Eens je dat onder de knie hebt ga je een eigen woord of zin max.
WORKSHOP Moderne Kalligrafie KIJKkalligrafie.
0 items 0.00. zaterdag 28 oktober uitverkocht. zaterdag 11 november uitverkocht. zaterdag 18 november uitverkocht. zaterdag 20 januari uitverkocht. zaterdag 27 januari uitverkocht. zaterdag 17 februari uitverkocht. zaterdag 24 februari uitverkocht. zondag 18 maart apeldoorn. sunday april 15th English masterclass amsterdam.
SylART.be sylart.be sylart syl art kalligrafie cursussen kalligrafiewerken aquarel sylvia mathijs.
ZATERDAGNAMIDDAGWORKSHOPS starten meestal om 13u tot 17u en kosten tussen 30 en 35 EURO. Veertien dagen voor de workshop plaatsvindt, krijg je een berichtje welk materiaal je moet meebrengen. Bij onvoldoende inschrijvingen kan een workshop geannuleerd worden. WORKSHOPS VOORJAAR 2018. KALLIGRAFIE OP TERRASTEGELS, KEIEN EN LEIEN.
Workshop Kalligrafie het unciaalschrift.
Welkom in GC de Kam. Workshop Kalligrafie het unciaalschrift. Het unciaalschrift is een vlot en majestueus, zelfs pompeus schrift. De tekens zijn raak neergezet, geschreven zonder zwierige krullen en de algemene vorm is eerder breed. De unciaal is gebaseerd op de cirkel en op het vierkant.

Contacteer ons