Zoeken naar Workshop Kalligrafie

 
 
Workshop Kalligrafie
over mij.
Zij schreef die letters zo mooi en met zoveel geduld dat het me begon te boeien. Van haar kreeg ik mijn eerste kalligrafieboekje waarmee ik thuis probeerde de letters na te schrijven. Jaren later las ik een krantenbericht over lessen kalligrafie door Ludo Devaux.
WORKSHOP Moderne Kalligrafie KIJKkalligrafie.
Workshop kalligrafie: de getekende onderkastletter Artisan.
Tegelijkertijd gaan we het principe van pressure/release druk/geen druk toepassen met het potlood. Dit is een eenvoudige en veelzijdige techniek om een gewone letter onmiddellijk meer dynamiek te geven. We gaan vrij vlug wat langere teksten uitschrijven met deze letter.
Workshops Liesbet Merens Kalligrafie.
Hierbij kan je je creativiteit herontdekken en het rustgevende effect ervaren. Volg een workshop moderne kalligrafie en leer met een spitse pen en inkt schrijven. Of volg een workshop Brushlettering waar je met een stift met een penseelpunt de basis leert.
witruimte Home.
Wij zijn een groep ervaren lesgevers, verspreid over heel Vlaanderen, die aan de hand van een weldoordacht leersysteem. cursisten inwijden en verder begeleiden in de westerse kalligrafie als ambacht en kunstvorm. We richten daartoe zelf cursussen en lesdagen in, maar geven ook les en demonstraties op uitnodiging van derden.
Kalligrafie workshop Haute-Lesse Tourisme.
U bent hier. Stage en Workshop. Onder leiding van Nadine DE BEYS, wordt een aantal kalligrafie technieken aangeleerd. 32061 40 17 18. Javascript is vereist om deze map te bekijken. Van 27 tot 28 okt in het weekend van 9u30 tot 16u30.
Kalligrafie workshops Haute-Lesse Tourisme.
Daarvoor kunt u terecht in onze frieterie├źn! U bent hier. Stage en Workshop. Kalligrafie workshop met Nadine DE BEYS. De technieken die worden aangeleerd zijn: Carolingian script, Uncial script, Italic, Round hand, en nog andere mooie varianten. De Beys Nadine.
Workshop Arabische kalligrafie met Mohamed Azaitraoui BRUZZ.
De Marokkaanse kalligraaf Mohamed Azaitraoui geeft op 26 april een workshop Arabische kalligrafie in Brussel, en een paar van zijn werken zullen dan ook te bewonderen zijn. Want van 24 april tot en met 3 mei is het weer Week van de Amateurkunsten, met activiteiten over het hele land.
Workshop Kalligrafie Diksmuide UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus of workshop Meerdere kunstvormen. In deze workshop maak je kennis met pen en papier, inkt en lettervormen. Je leert hoe je de pen vasthoudt, kopieert enkele letters en gaat aan de slag met een eerste werkje.
Kalligrafie-workshop I amsterdam.
Tijdens 24H West leer je van Manon Hoskam van studio Oh Pretty Paper! in de Miscellaneous Store de kunst van het schoonschrijven, of je nou nooit eerder gekalligrafeerd hebt of al een pro bent. Je kunt vrij inlopen en je lievelingswoorden leren schrijven. Schrijfmateriaal is aanwezig! 1000-1800: uur Inloopworkshop kalligrafie, doorlopend.
Workshop Kalligrafie Hansbeke Nevele UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus of workshop Meerdere kunstvormen. Wat is Kalligrafie. Kalligrafie is de kunst van het schoonschrift. De nadruk komt hiermee niet enkel te liggen op de taal en inhoud maar op de vorm en het grafische. Het is de kunstvorm waarin het esthetische van schrift wordt uitgewerkt.
tekstperiment.
De ietwat rare woordspeling is nu net datgene wat Tekstperiment doet: experimenteren met teksten om ze in een mooie compositie op papier te krijgen. Om kalligrafie onder de knie te krijgen, organiseert Tekstperiment tal van cursussen en workshops met diverse docenten.

Contacteer ons